Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Arkadaşlar gündüz yemli keyif verir mi. Aracı maslak sanayiye getirdim burdan ineyim diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gündüz yemli balık geceye göre daha azdır ama balık varsa tabiki keyif verir. duyduğuma göre şu sıra istavrit çıkıyormuş yanına ince takım istavrit çapari al ne olur ne olmaz.

B

BS Okuru

Misafir
Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum.bir baskasina baligi nerden aldin ve ne kullandin gibi sorular sormak gayet guzel.peki malum yer gibi soylemler nedir acaba?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malum yerlerden kastim baliga az cok gidiyorsaniz belli basli yerler vardir,
Anadolu yakasi mesela Cubuklu,kanlica,kandilli,Uskudar,maltepe kartal,pendik tuzla...vb,
Avrupa yakasinda mesela tarabya,sariyer,yenikoy,arnavutkoy,emirvbn...vb yerler...
Su an balik bogazdan girmeye basladi ve eminim ki spine,kasiga ve yemliye suan guzel baliklar cikiyor,
Malum yerler dedim ki direk lokasyon verip yigilmalari onlemek amaciyla yoksa illa surada balik var konum atiyorum gelin demeyi dogru bulmuyorum,
Yanlis anlamayin ama eline findik sopasini alan bu baligi ben de tutarim havasina giriyor ve sikinti oluyor,
Sozum meclisten disari,
Saygilar

Letkoo

Yeni Üye
Adı
Latif
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Abi sesli guldum..yok yani hani soylense ne olurki?kendim icin demiyorum.ama insanlarin zamani kisitli.herkesye araba yok.bakiga gitmekte cok kolay bir is degil.hazirlanmasi yemi takimi yolu derken ugrastiriyor.

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vallahi bu konuda bir sozde ben soyleyeyim yillardir baliga giderim kendimcede bu konuda iyiyimdir malum yer olayina bende karsiyim yani mera ismi verilse ne olucak her tabi yanimizda mutlaka acemiler olucak veb pazar aksami cubukluda cok guzel av gecirdim 33 tana sarikanat aldim yanimdaki cok acemiydi oltayi atarken denize dusecek diye korkuyordum atarken yakina dusuruyor benim oltamin ustune atiyor yani epey ugrastim o arkadasla ugradmasam balik sayim 40 civarini bulurdu ama suda bir gercek zamaninda bizde acemiydik acemiler herzaman olucak ben her avim guzel gecsin kisir gecsin mera adini yazarim pazar gunu cubuklu pazartesi kalander guzel balik yapmis bu nasip işidir mera ismi paylasmakda bir sakinca yok benim icin her zamanda paylasacam saygilarimla PAYLAŞMAK GÜZELDİR PAYLAŞMAK BEREKETDİR.

Red Snapper

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi sesli guldum..yok yani hani soylense ne olurki?kendim icin demiyorum.ama insanlarin zamani kisitli.herkesye araba yok.bakiga gitmekte cok kolay bir is degil.hazirlanmasi yemi takimi yolu derken ugrastiriyor.

Merhaba Latif bey. 'Söylense ne olur?' Ben de bir zamanlar böyle düşünüyordum ama neler olabileceğini görmek çok da uzun zaman almıyor ne yazık ki. Bu forumda da farklı başlıklar altında tartışıldı bu konu defalarca. Uzatmayayım ama 'nokta atışı' mera yeri söylemek ciddi sıkıntılar doğuruyor. Keşke İstanbul gibi aşırı kalabalık bir yerde olmasak, keşke daha bilinçli ve anlayışlı bir toplum olsak vs. Ama maalesef eldeki malzeme bu :(

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Latif bey. 'Söylense ne olur?' Ben de bir zamanlar böyle düşünüyordum ama neler olabileceğini görmek çok da uzun zaman almıyor ne yazık ki. Bu forumda da farklı başlıklar altında tartışıldı bu konu defalarca. Uzatmayayım ama 'nokta atışı' mera yeri söylemek ciddi sıkıntılar doğuruyor. Keşke İstanbul gibi aşırı kalabalık bir yerde olmasak, keşke daha bilinçli ve anlayışlı bir toplum olsak vs. Ama maalesef eldeki malzeme bu :(
sorun kalabalıkta degil sorun zihniyette yetiştirilmekte, bende aynı diyordum millet balık tutuyor yerini söylemiyor iyi yapıyorlar söylemesinler sonra gelecek çakallar meralarının içine edecek balıgı kurutmalarını geçtim çevreye verecekleri zararı vs saymıyorum bile

Bosix

Üye
Vallahi bu konuda bir sozde ben soyleyeyim yillardir baliga giderim kendimcede bu konuda iyiyimdir malum yer olayina bende karsiyim yani mera ismi verilse ne olucak her tabi yanimizda mutlaka acemiler olucak veb pazar aksami cubukluda cok guzel av gecirdim 33 tana sarikanat aldim yanimdaki cok acemiydi oltayi atarken denize dusecek diye korkuyordum atarken yakina dusuruyor benim oltamin ustune atiyor yani epey ugrastim o arkadasla ugradmasam balik sayim 40 civarini bulurdu ama suda bir gercek zamaninda bizde acemiydik acemiler herzaman olucak ben her avim guzel gecsin kisir gecsin mera adini yazarim pazar gunu cubuklu pazartesi kalander guzel balik yapmis bu nasip işidir mera ismi paylasmakda bir sakinca yok benim icin her zamanda paylasacam saygilarimla PAYLAŞMAK GÜZELDİR PAYLAŞMAK BEREKETDİR.
kesinlik size katılıyorum ama en tilt olduğum konu ; acemidir soyluyorsun arkadas bak burada 150gram atıyoruz hafıf atma cok gezersın 150 at enınde sonunda karsına atmayı ogrenırsın dıyorsun adam bakıp suratına 80 gram takıp atıyor. terlık ıle dudaklarının ustune yapıstırasım gelıyor. :eek::mad::confused:

B

BS Okuru

Misafir
Valla hi biz de acemiydik ama uskudar gibi zor bir merada takimci ahmet abi, cihan abi,koray hoca olta atarken aralarina girip 100gr kursunla artistlik yapmiyorduk,
Once oturup onlari izledim nereye atiyorlar,kac gr kursun kullaniyorlar,dipten nasil kalkiyorlar,iliskenden nasil kurtuluyorlar,birbirlerini atarken nasil saygiyla bekliyorlar....vb gibi gozlemledim,
Sonra her aksam onlar gittikten sonra bos kursunla atis talimi yaptim,
En sonunda hazir oldugumu hissettigimde onlarin destegiyle balik almaya basladim,
Ama hen bu kadar maddi manevi emek vermisken Allahin denizi deyip,A101 aldigi 30tl lik makina kamisla hepimizi toplayan insanlari cok gorduk,
Paylasmak guzeldir evet gelsin yanima sorsun anlatayim sonra sakin bir zamanda yardimci da olayim ama genel cogunlugu bizim insanimiz malesef kovalarda baligi gorunce "hadi bizde surdan olta alalim biz de tutariz lan (aq) " gibi cahilce dusundugu icin ben paylasmam!!!
Onlarin zamani kisitliysa bizimki de kisitli,
biz de her istedigimizde baliga gidemiyoruz is guc su bu var,
Emeksiz yemek olmaz kardes,
Ben bugun is icabi bir yerdeyken o kelle gibi baliklari gozumle gordum,
Kimse bana "Ilker gel indir bindir balik var" demedi,
Ben de avciligina guvenmedigim kimseye suraya git demem!
Bu benim dusuncem,
Rastgelsin

karantina14

Aktif Üye
Adı
Okan YAMAN
Mera bilgisi vereyim şuanda tarabya otelin ön tarafı 6 tane gırgır balığın aşağıya inmesine izin vermemek için ne var ne yok topluyor. Balığı bir rahat bıraksınlarda insin aşağıya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...