Degerli forum uyeleri,
Saglam kafayla dusundum tabiki dun isten izin alip balikta keyif yapmaminda etkisi oldu diye dusunuyorum,
Bir konu hakkinda( malum yer mevzusu) tereddutlerimden ve ongordugum bazi karmasik durumlardan mütevellit paylasmamayi dusunmustum,
Taki tanimasamda buradaki hukukumuza istinaden deger verdigin Ozgur abinin ve tartissakta asla kisisel olmadigi bilmelerini istedigim arkadaslarin yorumlari benim kararimi degistirmeme vesile oldu,
Hata ve yanlis dusunceler bilirsiniz biz insanlar icin ve bu hayati gorup duzeltmekte bize yakisandir,
Bir daha foruma yazmamayi bile dusunmustum yalan yok "bizi bilen bilir ilker" de dedim ama bu dogru ololabu degildi,
En azinda bu foruma gonul vermis kisilerin o baliga yakalama imkani olmasa da tutan kadar mutlu olan kisilerin oldugunu ve olacagini bildigim icin paylasmanin dogru olacagini gecte olsa anladim,
Bir de bunu bana dusunduren baska bir neden daha var aciklayayim,
Dun baliga gec indim malum kartal velibabadan geliyorum Uskudara indigimde saat 9 du ve gec kaldim diye dusunurken kovalarda balik yoktu ama inanmazsiniz degerli bir abi Serdar abi 2 kilo ustu levrek almisti,
Hem de yuzune bakmayacagimiz renkte 2 tl lik rapalayla,
Sonra dusundum Ilker hakikaten adamlar nerelere gidiyor bu baligi avlamak icin, ne sahtelere para veriyor diye...
iste nasipte varsa oluyor,
Tesekkurler Serdar abi,ozgur abi,yusuf kardeş ve digerleri,
Insanoglu beser sasar,
Saygilar