Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoktugUgur

Yeni Üye
Adı
Goktug Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Acemi iseniz öncelikle kendiniz için sahte lere dikkat edin atış yaparken. Surf kamış ile yemliye yatın derim ben. Spin nazlı çünkü henüz. Kendinizi geliştirmek için surf kamış ile şile kumsallik alanlarda denemeler yapabilir hatta surf kamisin nimetlerinden yararlanıp gecede kumsalda hırsız yemeli olta ile ava yatmanizi tavsiye ederim. Şile tarafları yakın zamanda isbyapmaz hale gelecek yemlide. Bilginize. Rast gelsin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok atış denemeleri yaptım Edirne saros körfezinde o konuda sıkıntım yok vuruş dahi aldım ama yakalayamadım :=) şile bana uzak karaköyde surf ile kurşun arkası atacağım öteki normal kamışımıda yemli atacağım. surf ile 1 2 saat sonuç alamazsam onuda yemli atacağım. karaköyde düşüncem bu şimdiden sağolun cevaplarınız için :=))

B

BS Okuru

Misafir
Degerli forum uyeleri,
Saglam kafayla dusundum tabiki dun isten izin alip balikta keyif yapmaminda etkisi oldu diye dusunuyorum,
Bir konu hakkinda( malum yer mevzusu) tereddutlerimden ve ongordugum bazi karmasik durumlardan mütevellit paylasmamayi dusunmustum,
Taki tanimasamda buradaki hukukumuza istinaden deger verdigin Ozgur abinin ve tartissakta asla kisisel olmadigi bilmelerini istedigim arkadaslarin yorumlari benim kararimi degistirmeme vesile oldu,
Hata ve yanlis dusunceler bilirsiniz biz insanlar icin ve bu hayati gorup duzeltmekte bize yakisandir,
Bir daha foruma yazmamayi bile dusunmustum yalan yok "bizi bilen bilir ilker" de dedim ama bu dogru ololabu degildi,
En azinda bu foruma gonul vermis kisilerin o baliga yakalama imkani olmasa da tutan kadar mutlu olan kisilerin oldugunu ve olacagini bildigim icin paylasmanin dogru olacagini gecte olsa anladim,
Bir de bunu bana dusunduren baska bir neden daha var aciklayayim,
Dun baliga gec indim malum kartal velibabadan geliyorum Uskudara indigimde saat 9 du ve gec kaldim diye dusunurken kovalarda balik yoktu ama inanmazsiniz degerli bir abi Serdar abi 2 kilo ustu levrek almisti,
Hem de yuzune bakmayacagimiz renkte 2 tl lik rapalayla,
Sonra dusundum Ilker hakikaten adamlar nerelere gidiyor bu baligi avlamak icin, ne sahtelere para veriyor diye...
iste nasipte varsa oluyor,
Tesekkurler Serdar abi,ozgur abi,yusuf kardeş ve digerleri,
Insanoglu beser sasar,
Saygilar

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Berkayy

Daimi Üye
Adı
berkay
Degerli forum uyeleri,
Saglam kafayla dusundum tabiki dun isten izin alip balikta keyif yapmaminda etkisi oldu diye dusunuyorum,
Bir konu hakkinda( malum yer mevzusu) tereddutlerimden ve ongordugum bazi karmasik durumlardan mütevellit paylasmamayi dusunmustum,
Taki tanimasamda buradaki hukukumuza istinaden deger verdigin Ozgur abinin ve tartissakta asla kisisel olmadigi bilmelerini istedigim arkadaslarin yorumlari benim kararimi degistirmeme vesile oldu,
Hata ve yanlis dusunceler bilirsiniz biz insanlar icin ve bu hayati gorup duzeltmekte bize yakisandir,
Bir daha foruma yazmamayi bile dusunmustum yalan yok "bizi bilen bilir ilker" de dedim ama bu dogru ololabu degildi,
En azinda bu foruma gonul vermis kisilerin o baliga yakalama imkani olmasa da tutan kadar mutlu olan kisilerin oldugunu ve olacagini bildigim icin paylasmanin dogru olacagini gecte olsa anladim,
Bir de bunu bana dusunduren baska bir neden daha var aciklayayim,
Dun baliga gec indim malum kartal velibabadan geliyorum Uskudara indigimde saat 9 du ve gec kaldim diye dusunurken kovalarda balik yoktu ama inanmazsiniz degerli bir abi Serdar abi 2 kilo ustu levrek almisti,
Hem de yuzune bakmayacagimiz renkte 2 tl lik rapalayla,
Sonra dusundum Ilker hakikaten adamlar nerelere gidiyor bu baligi avlamak icin, ne sahtelere para veriyor diye...
iste nasipte varsa oluyor,
Tesekkurler Serdar abi,ozgur abi,yusuf kardeş ve digerleri,
Insanoglu beser sasar,
Saygilar
Abi 2 tl lik rapala diyip geçme almerden aldıgımız killer onlar
Ne balıklar tuttuk onla be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...