Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TalhaManav

Üye
Adı
Talha Manav
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, 25 dk sonra üsküdarda olacağım. Spin deneyeceğim, katılmak isterseniz beklerim :)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Boğazdan Manzaralar :(

Of of of yine dadandı akbabalar boğaza :( Bugün haber vardı Samsun ve bazı illerde yumurtlama alanları ava yasaklanacak diye , hemen haber yapmışlar siz balıkçılığı bitirmek istiyorsunuz vatandaş ucuzz balık yemesin mi diye.... Okyanus ekipmanıyla ufacık alanda balıkları sıkıştırıp birde utanmadan her yeri talan etmek istiyorlar ....

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
hmmm o yüzden sordum bende kusura bakma.. ufak biraz ama olsun.. memleketde bir cok balıkla haşir neşir olduk lakin hayalimdeki balık GT tabi olucak böle 90/100 kilo kamış kırıcak uff uff :D :D

Adı
ADALI
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hmmm o yüzden sordum bende kusura bakma.. ufak biraz ama olsun.. memleketde bir cok balıkla haşir neşir olduk lakin hayalimdeki balık GT tabi olucak böle 90/100 kilo kamış kırıcak uff uff :D :D
Lafımı olur. Mükemmel olur ya, keşke denk gelse bu 21 kg civarındaydı bu bile dumanını çıkartıyor insanın. Sırık falanda yoktu el yordamı ile avladım. Bu sefer takım taklavat tam gidicem inşallah güzel avlar olur.

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
vallahi bu balıklar o kadar güçliki..aynı kilodaki orkinosdan iki kat daha çok basıyor bu balık, vede hiç boşluk vermiyor cok direniyor..

Adı
ADALI
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bunu yakalarken Endonezyalıların tekniği geminin etrafına puntel diye tabir ettiğimiz yuvarlak demirler var, oraya misinaları donatıyorlar. Misinayı çok sıkmadan bağlıyorlar oraya ve kasnağı bi demir çubuğa takıp bırakıyorlar balık alıyo gidiyo 1 saat sonra çekiyorlar xD Uğraşmıyo elemanlar. Öyle tadı çıkarmı ya... :D

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Murat'çığım cabuk isindin foruma :) aramiza hosgeldin bu sabahki palamutlari yazdim bir kenara ona gore :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...