Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bugun ben balıga gitmedim ama akşam üstü arkadaş arayım cubukluya yemliye gidelim dedi yurt dışına bir seyahat planım var onun programını yapcagımdan gelemem dedim ama an ve an yarım saatde bir arayarak arkadaşdan bilgileri aldım cubuklu cok kısırmış ordan kuleliye gecmiş bazı arkadaşlar sardalyayı şark şakla cok azda olsa balık almışlar arkadaş yemliye kulelide yatmış 4 saat de 4 dişli almış yanı saatde 1 balık eder buda bana gelmez anlıyacagınız anadolu yakası bu akşam cok kısır arkadaşlar bugunku raporda bu şekilde herkese bereketli zevkli avlar

B

BS Okuru

Misafir
Merhaba,
Bugun isten erken ciktigim icin Uskudar a indim,
Malesef ki kasiga tek tuk cinekop cikmis keza yemliye de ayni oranda cinekop vardi,
Ilginc bir durum diger meralarda da tek tuk cinekop haberleri geliyor,
Hatiri sayilir sekilde palamut yapmis bugun kandilli,cubuklu tarafi ama beni ilgilendiren su an sadece lufer ve turevleri,
Suda sogumus ama yetmez havanin patlayip canli yemin de ortadan kaybolmasi lazim ki hayvan aşka gelsin,
Yarin hava daha soguk olacakmis,
Soguktan,yagmurdan,ruzgardan tir tir titremeden bizlere adam akilli balik olmayacakmis gibi geldi,
Cuma ve ya cumartesi Uskudara sabah suyuna inmeyi planliyorum,
Inersem sayet paylasirim,
Rastgelsin,
Saygilar

Guppish

Üye
Adı
Özgür Çalık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar herkese
Bu kadar yemli alan olduğuna göre kurşun arkası da başlamıştır yavaş yavaş diye cuma günü bi deneyelim dedik, seyrek olsada aldık 15 parça kadar (3 kişi). Pazartesi salı devam ettik (hafta sonu nasıldı bilmiorum) günde 30 parçanın üstüne çıktık (3 kişi). Ama çarşamba kesti birden bire, palamutun girmesiyle alakalımıdır bilmiorum. Genelde çinekop gelio, sadece 1 adet lüfere yakın çıkartabildik. Yer kanlıca. Akıntı fena, 250 gram bile oturtmak mesele, çekmek ayrı mesele. Bugün tekrar deniycem, haber veririm. Herkese rastgele, balık boyları genelde böyleIMG_3629.JPG

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Selamlar herkese
Bu kadar yemli alan olduğuna göre kurşun arkası da başlamıştır yavaş yavaş diye cuma günü bi deneyelim dedik, seyrek olsada aldık 15 parça kadar (3 kişi). Pazartesi salı devam ettik (hafta sonu nasıldı bilmiorum) günde 30 parçanın üstüne çıktık (3 kişi). Ama çarşamba kesti birden bire, palamutun girmesiyle alakalımıdır bilmiorum. Genelde çinekop gelio, sadece 1 adet lüfere yakın çıkartabildik. Yer kanlıca. Akıntı fena, 250 gram bile oturtmak mesele, çekmek ayrı mesele. Bugün tekrar deniycem, haber veririm. Herkese rastgele, balık boyları genelde böyleEkli dosyayı görüntüle 46445
Gırgırlar girdi gireli balık yok boğazda...

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam tekneye çıktık 3 kişi, atılan ağlardan kirecburbubdaki limandan meraya gidemedik neredeyse.neyse ava gelince 3 saate 10 sarıkanat/lufer bol sayıda iri istavrit. Su ustunde genelde ufak istavritler dipte iri istavritler vardı. Onlarda yeme atladı . Genel olarak bereketsiz bir avdi, sebebi tabiki havanın yumuşak olması ve canavar girgirlar

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgurarslan

Daimi Üye
27-10-2016 Çamlıbahçe raporu.
Uzun av. 06:30 -12:00 arası sahteye tek balık atlamadı. Kemal 1 adet çinekop aldı aynı süreli avda.
Saat 10:30 gibi yakından ince takıma istavrit başladı ve balıklar iyi boylarda. Tam yemlik.

Duyumlar ise şöyle: Gece yemlisi balık almış, sabah yemlisi (05-07 arası) tırt.

Ryobi TT Power ise geldiğimde kapımdaydı. Dış kapıya değil evin kapısına bırakmışlar Allah'tan bu sefer. Makina güzel göründü. Çok sürmedi gelişi, konuya geri dönüp bakmayacağım ama siparişten 25 gün filan sürdü sanki, tam tarihi siparişin forumda var.

Rastgele...

B

BS Okuru

Misafir
Kullanım hakkında bilgi bekliyorum özgür, çekişi ağırlığı atarken dengesi vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...