Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
3 saat.aralıksız.denedim :) hırs yaptım bu sezon siftahı yaptım.avrupa yakası 8 ile 11 arası balığıda toplanıp gitçeken.aldım.kısmet.bu kadarmış alanda yoktu. Çeken görmedim.bu akşam durgundu.bol.hava aldk.stres artık herkeze.rast gele.

Ekli dosyalar

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugunki spin avi bogaz 2 balik kadira bildim moralim cok bozuk son atis ta kamisin ucunu kirdim :( helios 270 anlamadim bu sezon once durduk yere shimano aero 4000fa bozuldu onunla ugrasirken simdi bu cikti basimiza hic boyle takintilarim yoktur ama geldimi ustuste mi gelir arkadas yarin cengizdeyiz anlasilan daha once boyle bisorunla karsilasan oldumu acaba helios uckirilmasi zannet miyorum bosle bi sorunun olacagini ama akacak kan damarda durmazmis
Sizi gene iyi benim 240 in haline bakin dalginlikla kamisi kirdim cantama takip ama nerden kirildi cok enteresan degil mi :) gecmis olsun bu arada

IMG_7683.JPG

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Hayatimin en kötü avini yasadim. Şempipaşa da hiç bisi yoktu. kuleli de de hic bisi yoktu. saat 22:00 01:30 arasi vaniköydeydim. takilan takilana oldu. BIr tane balik gormedim vaniköyde. daha da Araliga kadar gitmem baliga. girgirlar anasini bellemiş ortaligin. Inanin roketatar alip vurasim geliyor kitapsiz şerefsizleri. baligi acikta avlamiyor bogazda avliyorlar kiyiya vurdurmadan topluyorlar. git carsiya pazara defne yi cinekop diye. Cinekopu sarikanat diye. sarikanati lufer diye satiyorlar. koca bogazda bir tane kofana görmeyi birakin adini duymuyorum. Sirti kara zaten sehir efsanesi hic inanmiyorum. kökünü kuruttu ..................................... ! boslugu siz doldurun

GoktugUgur

Yeni Üye
Adı
Goktug Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yenikoy ortakoy arasında bir yerdeydim şu ufak su üstü köprüsünden arabaların geçtiği yerde. Gittiğim de 10 saatte 1 balık tuttuklarını söylediler. Şöyle ileri baktım 1 saat içinde 2tane orta boy tekne geldi yarim saat boyunca Ag topladılar. Yemli ye gelmedi. Kurşun arkası rapala attım 4. Seferde başka bir ağa takıldı rapala koptu şaka gibi bir gece geçti yani

B

BS Okuru

Misafir
Gunaydin hobidaşlar,
Öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun.
Dun ruzgar firtina gercekten beni cok yormus sabah acisi cikiyor,
Cok sukur sifayi kapmadik ama -belki de hamliktan olabilir - halsizlik var,
Bugun icin hava biraz daha sakin diyor balik ara ara yapacaktir ama cok ilginc dun kasiga tek bir tane bile iri balik alinmadi,
Yemliye lufer alindi ama Uskudarda,
Spinden haberim yok,
Kiyidan 30gr kursunla capari ful kiraca,istavrit geliyordu anlasilan disliler baligi iyice kiyilatmisti,
Hala canli yem cok fazla bunlarin bir sekilde ortadan kaybolmasi gerekiyor,
Yarin nispeten hava daha da diniyor,kismet olursa Uskudara inebilirim,
Simdiden herkese rastgelsin,
Saygilar

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba bunun yeri bura değil biliyorum ama bi soru içinde yeni konu açmal istemiyorum.Lüfer çinekop için ima sasuke veya komomo almayı düşünüyorum beyaz limon renginden ama kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz yada başka bi öneriniz varmıdır.Başlığı kirlettiysem affola.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S.a. Lüfer, çinekop için kamışın atarına uygun ağırlıklarda pilgrim kaşık öneririm. Sabah, öğle, akşam suyu, açık hava, kapalı hava, berrak su, bulanık su.. Her türlü gideri var. Burda çinekop bitti normalde. Dün en fazla alan 3-4 tane almışken yine kilo üstü aldım kaşıkla.

IMG_9165.JPG

IMG_9166.JPG

Her gidişimde en az 2 kilo cepte öyle söyleyeyim. Kaçarı yok. Bazen sürpriz oluyor 4-5kg oluyor. Bu avlar da yarım günlük avlar. Öğle vakti 1-2 gibi gidip akşam 6 buçuğa kadar duruyorum. Gittiğimde soruyorum sabah iyi balık varmış diyorlar. Rekorum 4 buçuk saatte 100+ dişli. O gün sabah gitseydim 300 adeti zorlardım. Akşam balık kesti diye 100'e zor tamamladım.

Demem o ki kaşık kullanın, bulundurun. 1 sahte parasına en az 7-8 tane kaşık alınıyor. Kendinizi kaşıktan mahrum etmeyin.
Balığın çok olduğu zamanlarda -artık balıktan geçtim- farklı günlerde, farklı yerlerde elimdeki bütün sahtelerin karşılaştırmasını yaptım.
Su üstü de çalıştı, dalarlı sahteler de çalıştı, silikon da çalıştı, alabalıkta kullanılan mepps'i bile denedim onla da balık aldım ama hiçbiri bir pilgrim değil. Bu sezon sadece kaşıkla aldığım balık 40-50 kilo arasıdır. En bitik zamanda gidiyorum yine alıyor, yine alıyor.

IMG_8794.JPG

IMG_8799.JPG

IMG_8869.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...