ozgurarslan
Daimi Üye
Özgür abi raporların harika vakit ayırıp yazdıkların için teşekkür ederiz yazdıkların öyle akıcı ki koyu muhabbetli bir kitap çıkar raporlarında![]()
thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
keyifle balık tutuyorum, keyifle de yazıyorum. biliyorsunuz ne kadar boş da döndüm. iyiyken iyi, kötüyken kötü. iyiyken de yapabildiğimizin en iyisini yapmak lazım.
Özgür abi sen kitap yaz okuyalım 🙂) her yazın da ayrı ayrıntılar, buluyorum okudukça. Yarın orda olacaksan tanışmak isterim abi seninle, zira bende yıllık izin dolayısıyla gündüz balığa çıkanlar tayfasına katılmış durumdayım 🙂.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim. balık hususu dışında da "yazan" bir adam olduğumdan kendimi durduramıyorum. alıp başımı giriyorum ayrıntılara... o kadarı da fazla aslında...
Maşallah , emeginize elinize sağlık. Bugünde güzel sonuçla dönersiniz umarım. Rast gelsin...
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bundan daha iyi sonuçlarla geldim şimdi eve, paylaşacağım. teşekkürler iyi temenniler için...
LÜTFEN DİKKAT!!!
Özgür arkadaşımızın mesajlarını raporlarını hepimiz keyifle okuyoruz en azondan kendim ve birkaç kullanıcı forum üyesi için bunu rahatlıkla söyleyebilirim ama lütfen, rica ediyorum sadece Özgür bey için değil diğer uzun yazılar yazan emek veren zaman ayıran uykusundan feragat eden arkadaşların da yazılarından alıntı yaparak 2 satırlık cevaplar için ne olur alıntı yapmayın, 2563 sayfanın 250 sayfası alıntıyla kaplanmış durumda. İnanın her mesajı okuyorum ve artık yavaştan fenalık gelmeye başladı mouse'un tekerleği telefonun dokunmatiği bozulacak aşağı kaydırmaktan. İsim verin işi bitirin keyif veren bir forum sayfası gereksiz şişmeye başladı lütfen dikkat edin.
Özgür (isimle hitab ediyorum yaşıt olduğumuz için eğer sorun teşkil ederse bey diye de hitab edebilirim) ellerine sağlık sağlık hem düşünmüş hemde uğraşıp hazırlayıp önümüze çok güzel bir yemek koymuşsun, kendi adıma çok teşekkür ederim.
elbet Bora, adımla hitap edebilirsin. plaza'da çalışmıyoruz, sahilde çalışıyoruz. 🙂 bundan tamamen bağlantısız olarak; hiçbir yerde yazılı olmayan kurallar gereği bana göre abi deme yaşı 7'dir ben 45-46 yaşındakilere de abi demiyorum, 37-38 yaşındakilerden de abi beklemiyorum. 25 yaşındaki bir genç arkadaşım bana "Özgür" derse, garip geliyor, ama "abi demen lazım" da demem. bu benim sistemim. 40 yaşında olup da kendi inanışı gereği bana "Özgür abi" diyen samimi bir arkadaşım da var, o da onun görüşü...
ben kendim keyif aldığım için detaylı yazıyorum. detaylı rapor görmeyi beklemiyorum. ama modereatörlerden bir ankat kolaylığı beklemiştim, onlar dikkate alıp yanıtlamadı. son 20 günde yeni bir şey yapıyorum. konuları uzatmıyorum. "öyle ise öyle" deyip bırakmaya gayret ediyorum. bana tek kelime yanıt verilmesi benim canımı sıkmıyor da; eksik balık raporları çok canımı sıkıyor. bir fotoğraf, ne neresi , ne yöntem belli, böyle rapor filanolmaz. sen balık tutmuşsun iyi güzel, alkış. kime ne faydası var öyle raporun. buna tepkili olun. buna tepkili olalım istiyorum. ama misafir olduğum bir sitede anarşi başlatmak gibi bir niyetim de yok. üyeler, eksik raporlardaki memnunsuzluğunu gizlemesin artık lütfen. sayfalarca yazma da, anadolu mu asya mı, spin mi yemli mi bir şey yazılsın artık raporlara...
@ozgurarslan abi eline emeğine sağlık. Böyle bir hizmet bu forum gördümü bilmiyorum ama kendi adıma çok teşekkür ederim. Rastgelsin. Daim olsun.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üç gündür bizim orada kimse boş dönmüyor zaten.balık var balık daim olursa, biz de daima alırız. az ya da çok.
@ozgurarslan emeğine sağlık, ben böyle bir uğraşı görmedim. Videolar ve raporlar bir eser niteliğinde. Ayrıca avda bayağı bereketliymiş, her daim rast gelsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
oğlumun videolarını montajlama işi ile ilgilene ilgilene bir iki programın işleyişi ile ilgili az bir şeyler öğrendim video düzenleme konusunda. video ortaya çıkınca ben de keyif alıyorum...teşekkürler...
Eline sağlık abi, vallahi o taraflara gelmeye yeminliydim, ama sırf şu raporlar için sana teşekkür etmek adına bir gün uğramayı düşünüyorum. İnşallah denk geliriz, rast gelsin, önü kesilmesin inşallah.
beklerim, tanışmak dileği ile... bu hafta sonu yokum yalnız, hafta içi mümkün mertebe olacağım. bundan sonraki hafta sonu da büyük ihtimalle Çamlıbahçe'de olurum..
@ozgurarslan özgür abi sen kendine özel bir site aç bilgilendirme amaçlı. çok değerli bilgiler paylaşıyorsun arşivlenmesi lazım bunların.
ben çok çapari nasıl bağlanır, çinekop takımı nasıl yapılır, rapala bedeni nasıl olmalıdır videoları çektim zamanında, bu sitede bir yerlerde (ben de bulamam artık) vardır. anlattığıma yakın soru da sormuşumdur, "ben böyle yapıyorum siz nasıl tercih ediyorsunuz?" diye...
kendime ait bir site hiç düşünmedim. burada yapılmış site var, gülüp eğleniyoruz işte.

elinize sağlık. Camlibahce güzel bir yer . Böyle haberler ile daha da çok sevdiriyor kendini. Rast gelsin.