Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Balıklar yemli mi yoksa kurşun arkası mı acaba ?

Ayrıca tebrikler, üsttekilerin boyu maşallahlık.
175 gr kursun arkasi Kendo beyaz rapala ile alindi.Sağ tarafimizda çapari ile kismen 5-6'li ufak boy da aliniyordu fakat rapalada balik boylari cok daha iriydi.Bu arada balik epey acikta aliyordu.

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşam 17:00 da dünkü gibi yerimi aldım. @alperderya ile beraber avlandık bugün. Dünkü kadar bol değildi balık ancak erken başlamıştı ve boylarda dünküne göre ufalmıştı. Forumdan hüseyin abide oradaydı tanıştık kendisiyle nickini bilmiyorum selam olsun. Spin ile bugün aldıklarım.
IMG_7547.JPG

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Merhaba Emin,
Balık açısından mı mankina açısından mı demek istedin ? 200 gr üstü bu makinayla yoruyor mu ? bilgi verirsen sevinirim..
Ceymar 65 cok guzel makine aslinda yormuyor amma aradigim makine degil sahsen

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Akşam 17:00 da dünkü gibi yerimi aldım. @alperderya ile beraber avlandık bugün. Dünkü kadar bol değildi balık ancak erken başlamıştı ve boylarda dünküne göre ufalmıştı. Forumdan hüseyin abide oradaydı tanıştık kendisiyle nickini bilmiyorum selam olsun. Spin ile bugün aldıklarım.Ekli dosyayı görüntüle 47302
Çok şükür aylardır peşinde olduğum dişliye kavuştum. Sezonun ilk avını yapmış oldum ben de. @Lüfer53 tecrübesini konuşturdu tabii ki. Benim kısmetimdekiler de bunlar. //cloud.tapatalk.com/s/5824e46e63743/20161110_221118.jpg?

Kendo 125 sahteleriyle ve akşam 6 ile 9 arası ara ara aldık. Yarıda bırakanlar da oldu ama çok keyifliydi.
@Lüfer53 tekrar teşekkürler. Tekrarını iple çekiyorum.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok şükür aylardır peşinde olduğum dişliye kavuştum. Sezonun ilk avını yapmış oldum ben de. @Lüfer53 tecrübesini konuşturdu tabii ki. Benim kısmetimdekiler de bunlar. //cloud.tapatalk.com/s/5824e46e63743/20161110_221118.jpg?

Kendo 125 sahteleriyle ve akşam 6 ile 9 arası ara ara aldık. Yarıda bırakanlar da oldu ama çok keyifliydi.
@Lüfer53 tekrar teşekkürler. Tekrarını iple çekiyorum.

Alper Abim kendim tutmuş kadar sevindim, bereketli olsun niceleri oltana rastgelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...