Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cengover

Yeni Üye
Adı
Cengiz Çelikçi
Herkese merhaba, bu akşam kendi adıma en verimli spin avcılığımı gerçekleştirdim. Kaçanlar kurtulanlar yolda bırakanlar ile aksiyon dolu bir geceydi. 5 gibi meraya vardığımda kaşık denemelerine başladım ancak sonuç alamadım, kaşıktan sonuç alamayınca ve havanın kararmasıyla sert maketler denemeye başladım ve balıklar arka arkaya geldi. Balıkların çoğunluğunu 6 ile 7 arasında aldım ve bir o kadarda kaçırdım. Daha iyileri sizlere rastgelsin..

Kamış: Shimano catana dx 14-40
Makina: Shimano nexave 2500 fd
Misina: Power pro 0.15
Sahte: Kendo 13 / 21
Mera: Boğaz, anadolu yakası
Saat: 17.00 - 21.30
image.jpeg
image.jpeg

Son düzenleme:

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Arkadaşlar spinde kayalık olan yerleri mi tercih ediyorsunuz. Ben emirgan da çok verimli olamadım. Balık su üstü yapmıyor.

fthx

Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet fark etmez kayalik yerlerin tek kolaylik baliği disari almasi diyebilirim bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

memo

Yeni Üye
Adı
mehmet uskudar
An itibari ile kulelide balik yok 8 den beri 2 tane kasik 4 tane rapala ile çinokop alan oldu toplamda 15 kisi var yok deniz durgun hava guzel...

onur kılıç

Aktif Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibari ile kulelide balik yok 8 den beri 2 tane kasik 4 tane rapala ile çinokop alan oldu toplamda 15 kisi var yok deniz durgun hava guzel...
Bu sabah saat 5 de oradaydım 1 saat atcek ne takip ne vuruş tık yoktu sonra kız kulesinin karşısına geçtim 1 sarı kanat aldım 1 tane kaçırdım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...