Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
tekrar geçmiş olsun Vural kardeş dikkat kendine , moral bozukluğu olmasın sakın oda sana zarar verir . iyi düşün .
kaybettiklerimiz in toprağı bol, mekanı cennet olsun .
İyi dıleklerın ıcın cok tsk ederım barış kardesım sagolasın morel bozmamaya calısıyorum mumkun mertebe bırde balıga gıttıgımde kovam full cakarsa deymeyın keyfıme :) rabbım tum olmuslerımızın mekanlarını cennet eylesın .

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
oncelıkle sızede cok gecmı olsun walla doktorları bende anlamadım gıttı bı doktoro gıttım ınsılun tedafısıne baslaman gerektıgımı soyledı bende ınsılunu sevmıyorum sonra baska bır doktoro gıttım ılac tedavısı olur dedı bende yuruyuse basladım gun ıcersınde 45 dakka 1 saat arası yurucem ınat ettım bu sekerı dusurucem
ben de insülini duyunca 2. doktora gittim. o da vücut yeteri kadar üretemediği için belirli bir süre kullanman gerekiyor kilo verdikçe azalacak ondan sonra sadece hapla devam edebilirsin deyince itiraz edemedim.
1 haftadır normal! bir insan gibi yemek yiyorum daha doğrusu dikkat ediyorum farkı gerçekten fark ettim. İnşallah azaltacağız etkisini bu hastalığın ama ömür boyu bizimle olacağını da kabul etmek gerekiyor.

hakandaspinar

Aktif Üye
oncelıkle sızede cok gecmı olsun walla doktorları bende anlamadım gıttı bı doktoro gıttım ınsılun tedafısıne baslaman gerektıgımı soyledı bende ınsılunu sevmıyorum sonra baska bır doktoro gıttım ılac tedavısı olur dedı bende yuruyuse basladım gun ıcersınde 45 dakka 1 saat arası yurucem ınat ettım bu sekerı dusurucem
Bu modern yaşamın ve tıbbın her dediğini yapmamak gerekiyor bir doktorun (devlet hastanesinde) kesilecek dediği bacağı Pendikte özel bir hastane kurtarmıştı. Şimdi eskiden yaşayan insanlar şeker hastası olmuyormuydu olunca tedavisini doğal yöntemlerle ve çalışarak hareket ederek sağlıyordu o yüzden belki haftada bir belki daha fazla oruç tutup perhiz yapıp yada sadece spor yaparak çoğu hastalıktan korunabiliyoruz ama nerde insanoğlu nerede kolaylık varsa oraya meyil ediyor. Kısacası kolaya kaçtığımız için hastalıklardan kurtulamıyoruz.

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bende 1 hafta öncesine kadar iyiydim ama kontrole gittiğimde şeker hastası olduğumu öğrendim. Şeker tansiyon var sülalede, bize de geçmiş.
1 hap ve insülin iğnesi olmaya başladım artık. bu hastalıkta moral bozmamak gerekiyor biraz dikkat edince normal yaşantına rahatlıkla devam ediyorsun. En önemlisi de kilo kontrolü. Karadenizli olmamız sebebiyle küçüklükten beri ne var ne yok yedirdiler sağolsun büyüklerimiz. Şehirde büyümüş çocuklar için pek de iyi değil tabi. Bizde bunun ceremesini çekiyoruz. 1 haftadır hiç olmadığım kadar rahat hissetmeye başladım abur cuburu kesince. Olması gereken gibi yaşadığımızda vücudumuzda hemen buna olumlu tepki veriyor.
Tüm hastalarımıza Allah' tan acil şifa diliyorum.
geçmiş olsun akif benimde kontrole gitmem lazım. anede de babada da kolon kanseri vardı ameliyat oldular. bende de olma olasılığı yüksek dedi doktor ama bir türlü gidemedim korkuyorum da kontrole gitmeye

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
geçmiş olsun akif benimde kontrole gitmem lazım. anede de babada da kolon kanseri vardı ameliyat oldular. bende de olma olasılığı yüksek dedi doktor ama bir türlü gidemedim korkuyorum da kontrole gitmeye
Teşekkürler abi sağol.
Abi korkmak normal gerçekten anlıyorum seni ama annede de babada da varsa bir kontrole gitsen iyi olur. İnşallah sende bir şey çıkmaz umutsuz olma bence.
Olumlu düşünmekte fayda var ki bu senin elinde olan bir şey değil. Belki sende de çıkacak ama en azından geç kalmamış olacaksın. Beklediğin her an belki de senin aleyhine işliyor.
Sen gönlünü ferah tut ve bir an önce kontrole git abi. Çocuğun var eşin var onları düşün o zaman korkmayacaksın.

B

BS Okuru

Misafir
ben de insülini duyunca 2. doktora gittim. o da vücut yeteri kadar üretemediği için belirli bir süre kullanman gerekiyor kilo verdikçe azalacak ondan sonra sadece hapla devam edebilirsin deyince itiraz edemedim.
1 haftadır normal! bir insan gibi yemek yiyorum daha doğrusu dikkat ediyorum farkı gerçekten fark ettim. İnşallah azaltacağız etkisini bu hastalığın ama ömür boyu bizimle olacağını da kabul etmek gerekiyor.
walla ben 3 doktora gıdıcegım ıcım rahat etmesı acısından bakalım duzgun bır dahilıye uzmanı doktoru arayısı ıcersıne gırdım sıkı dıyete basladım ayrıca yuruyuse basladım ınsallah kısa zamanda saglıgımıza kavusuruz bu arada halen ınsılune karsıyım kullanmayı pek dusunmuyorum nedense o ıgne morelımı bozuyor 3 doktorda ınsılun kullan derse mecbur kullanıcaz yapıcak bırsey yok bu arada tum arkadaslardan ozur dılıyorum konuyu dagıttıgımız ıcın kusuruma bakmayın.

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Neyse hastalıklardan bahsedipte hem forumu kirletmeyelim hem de canımız sıkılmasın.
Rapor yok mu rapor. Yarın akşamı iple çekiyorum.
Bir Trabzonspor galip gelince bir de bu balık beni benden alıyor valla. :krsn:

techniq

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Geçmiş olsun öncelikle. Şeker kaç çıktı ?

Bende de insilün direnci çıkmıştı 1.5 sene önce. Tam tatil öncesi glucophage diye bir ilaç verdi doktor şekeri düzenlemek için.Yediklerine dikkat et vs. dedi. Zaten ilacı içersen çok yiyemezsin iştahını kapatır dedi.

5 yıldızlı otel herşey dahil gidiyorum doktor dedim. Bunu koşarak halledemezmiyiz. Peki dedi bir süre deneyelim o zaman. O gün şekeri bıraktım yiyecekleri azalttım 5-6 ayda bünye kendisini topladı 10 kilo civarı verdim. Artık kilo vermemek için eski yemek temposuna geri döndüm ama nafile kilo alamıyorum. Yarın değerleri ölçtürmeye tekrar gideceğim. Kilo almamak için bazal metabolizmada çok önemli. Eğer yavaş ise çok zor oluyor kilo vermek.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Avrupa yakası bu ara anadoluya göre daha iyi spinde gördüğüm kadarı ile. biraz bu tarafa kovalayın balıkları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...