Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Baya oluyor bende maltepe de denk gelmiştim su samuruna, canlıların hepsi çok güzel gönül ister kimse hayvanlara şiddet göstermesin onlara zarar vermeden onlarla yaşamayı öğrensin ama malesef insanlarımız duyarsız bu dünya sadece bize tahsis edilmedi.

Cengover

Yeni Üye
Adı
Cengiz Çelikçi

Anadolu yakası 3 saatlik spin avı Bugün 23:00-02:00. Hava yağışlı ve soğuk olmasına rağmen deniz hareketliydi. Kandırıcı kendo.
Tebrikler abi yaklaşık bir hafta önce yine bir merada karşılaşmıştık ama o gün balık açısındam çok kısırdı. Şimdi kırmışsın şanssızlığını, tebrikler

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
kendi halinde yüzen yunusa ateş eden, nesli tükenme tehlikesindeki carettaya işkence eden insanlar var maalesef. birgün lokale bir abi geldi eskiden gırgır teknelerinde çalışıyormuş sohbet ettik adam anlatıyor gırgırla avlanırken yunus yakalamışlar denize atacaktık biri çıkmış bunlar yüzünden balık kalmıyor diye bıçağı alıp hayvanı öldürmüş atmış denize.
dediğiniz gibi insana saygısı olmayan başka canlıyı düşünür mü. kardeş kardeşi benim arazime 1 metre girdin diye vuruyor. maalesef dünyadaki en tehlikeli tür insanoğlu.

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese selam,yeni üye oldum.
Kuleli askeri lisesi önü 12.30-18.00 arası
200gr arkası beyaz kendo 29.11.2016

öncelikle hoş geldin,
Dünkü havada o kadar saat olta salladıysan, deniz ana da seni oraya misafir geldiğin için boş göndermemiş.
Tebrikler....

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selam hobidaslar yeni bir makine aldim shimano power aero fliegen kullanicilarindan net bir bilgi almak istiyorum surf hic yapmadim bogazda rapalayla cok balik aldim ama surf makinem hic olmamisti bu makineye kac metre kaclik ip saam gerekir acaba ve soku kaclik iple yapmam gerek simdiden cok tesrkkur
herkese RASTGELSIN.

B

BS Okuru

Misafir
selam hobidaslar yeni bir makine aldim shimano power aero fliegen kullanicilarindan net bir bilgi almak istiyorum surf hic yapmadim bogazda rapalayla cok balik aldim ama surf makinem hic olmamisti bu makineye kac metre kaclik ip saam gerekir acaba ve soku kaclik iple yapmam gerek simdiden cok tesrkkur
herkese RASTGELSIN.
Makina hakkinda bilgin yok lakin iyi bir makina olduguyla alakali yorumlar yapilmisti kullanan arkadaslar eminim sizi aydinlatacaktir,
Ip konusuna gelirsek 0,10-14 mm kalinligindaki muhtelif marka örgü ip, kaliteli olursa hatta 0,08mm dahi olabilir,
Kusma yapmayacak sekilde goz karari makinaya sarin parmaginizla kontrol edebilirsiniz,
Üzerine 0,25mm max 0,28mm örgü ile olta boyunun 2 kati kadar(tahmini 8-10 metre) kadar şok yapabilirsiniz,
Sahsi fikrim bogazda hiç surf stilinde rapala at-cek yapmadiysaniz sayet ilk etapta kaliteli 0,28-30mm mono misina 0,37-40 mono misina şok yaparak acemiliginizi atip,sonraki sureçte örgü ip kullanimina geçmenizdir,
Takdir sizin,
Her daim rastgelsin

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar Sarıyer devlet hastanesine geldim. Buradan dönüşte en yakın nerede olta sallayabilirim. Makineye Yeni ip sardım onu test etmek istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S

seyyitince

Misafir
Makina hakkinda bilgin yok lakin iyi bir makina olduguyla alakali yorumlar yapilmisti kullanan arkadaslar eminim sizi aydinlatacaktir,
Ip konusuna gelirsek 0,10-14 mm kalinligindaki muhtelif marka örgü ip, kaliteli olursa hatta 0,08mm dahi olabilir,
Kusma yapmayacak sekilde goz karari makinaya sarin parmaginizla kontrol edebilirsiniz,
Üzerine 0,25mm max 0,28mm örgü ile olta boyunun 2 kati kadar(tahmini 8-10 metre) kadar şok yapabilirsiniz,
Sahsi fikrim bogazda hiç surf stilinde rapala at-cek yapmadiysaniz sayet ilk etapta kaliteli 0,28-30mm mono misina 0,37-40 mono misina şok yaparak acemiliginizi atip,sonraki sureçte örgü ip kullanimina geçmenizdir,
Takdir sizin,
Her daim rastgelsin
Eğer yeni gelen Fligen Sd modelinden bahsediyorsanız , kullanıyorum. Özelden de sorabilirsiniz burada da cevap verebilirim. 0,16 mm ipten yaklaşık 300 mt almakta ben 0,12 mm sardım alta dolgu yapmadan çok rahat kullanımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...