Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Helal sana sercan , balıklar'dan çok o şiddettli hava'da ava çıkman büyük başarı .
eyvallah teşekkürler abi ,soğuk konusu termal giysiler ve su geçirmez malzemelerle minimize edildi başarı risklerle ve fedakarlıklarla geliyor hepimiz çoğu zaman bunu yapıyoruz ;) bende senin sabah sularına hayranım mesala :harika: bende sabahları kalkamıyorum çoğu zaman

Guppish

Üye
Adı
Özgür Çalık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün sabah, gece veya bu sabah Anadolu Yakası boğaza inen var mıdır? Spin için yarın sabah suyuna Anadolu Yakasında olacağım, hangi meraları önerirsiniz?
Bu gün 9:30 gibi kanlıcadaydım, su biraz bulanık, yeşilimsi, kurşun arkası yapmadı bugün, daha doğrusu seyrekti (düne kadar çıkanlarla kıyaslayınca baya seyrekti bugün). Saat 15:00 gibi bıraktım ben, sonrasında ne yaptı bilmiorum

S

seyyitince

Misafir
Bu gün 9:30 gibi kanlıcadaydım, su biraz bulanık, yeşilimsi, kurşun arkası yapmadı bugün, daha doğrusu seyrekti (düne kadar çıkanlarla kıyaslayınca baya seyrekti bugün). Saat 15:00 gibi bıraktım ben, sonrasında ne yaptı bilmiorum
Toplam kaç balık aldınız ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
S.a arkadaşlar. Bu gece spin tad vermedi, sadece bir takip aldım onda da balık gözümün önünden volta ata ata gitti. Sabah suyu çamlıbahçe de kurşun arkası oldukça seyrekti. Bir adet çinekop iki adet güzel sarıkanat aldım. Avı saat 9 gibi sonlandırdım.

Gece başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz hafta istoç ' tan neopren malzemeden güzel bir eldiven aldım. Şu üç parmağı kesik olan modellerden. Oldukça iyi bir marka üründe çok güzel, fakat gece çalışırken parmaklar şiştimi ne oldu bilmiyorum açıkta olan parmaklar acaip derecede sızlamaya başladı. Ne yaptıysam ne ettiysem bu parmakları kendine getiremedim. Daha sonra şans eseri montumun cebinden sarı iş eldiveni çıktı. Onu kullanmaya başladıktan sonra hem balık tutmaktan keyif aldım hemde atışlarım oldukça etkili olmaya başladı.

İşçi eldiveni deyip geçmeyin muhakkak yanınızda bulundurun. Ön tarafı oldukça kaygan ve atış esnasında misinayı bırakmada en ufak bir sıkıntı çıkarmıyor. Üst tarafı güzel kumaş kaplı eli hem sıcak tutuyor hemde eli çok iyi derecede kavrıyor. Az önce nalburdan 4 çift daha aldım ( 10 TL toplam ). Bundan sonra yanımda yok ise soğuk havalarda kesinlikle olta atmayı düşünmüyorum.

Tavsiyemdir, emin olun pişman olmayacaksınız. Piyasada bulamadım ama internette siyah modelide var oldukça yakışklı duruyor.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güzel birşeye benziyor.Renkleri :
rainbow.jpg

ibrahim1903

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
şemsipaşadan geçerken kovalara baktım. çoğu kova ağzına kadar kıraça dolu maalesef, serçe parmak kadar var yok. yemlide pek bir şey yoktu.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Boğaz'da sular bozulmuş dişliler fırtına eşliğin'de marmaraya doğru yürümüş durum'da .
Sabah zar zor 4 adet alabildim , işin iyi tarafı balık boyları sarıya dönmüş ve yapraklar kaybolmuş.
Karadeniz'den gelecek yeni sürüleri bekleyeceğiz , bakalım aralık ayı dişli açısın'dan nasıl geçecek .

ilhanburak

Aktif Üye
ist boğaz spin avı
kamış shimano speedmaster 270cm 14,42 gr deneme amaçlı ilk kullanım :) fakat sapı uzun geldi helios dan sonra iyi bi teklife satabilirim belki :(
makine shimano technium 2500 fd
kandırıcılar çeşitli muhtalif sahteler
salı gecesi iyi skorlu en azından benim için öyle güzel bir atçek spin avı gerçekleştirdim tam bir skor günüydü 61 adet dişli kandıra bildim ebatlar güzeldi tek üzücü tarafı bu kadar balığın içinden 35 cm üzeri bi lüfere denk gelemedik limitleri biraz zorladık affola simdi sıra sizde boğazın surf,çü yiğitleri :) hepinize rast gelsin
Masalah dostum hangi saatler arasi bol av verdi acaba ?

m2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Eyvallah ilhan bey saat 04:00 06 :00 arasi daha hareketliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...