İbrahim kürşat
Daimi Üye
Bu mevsimde malesef yemlide bisi yoktu. Bu sene kursun arkasi cok iş yapiyor
@Lüfer53 bu azme en azından bir balık almamız lazımdı. Tavsiyeleri dinleyelim 1-2 jig alalım derim. Ne zaman beraber deneriz bilmiyom. Önümdeki 2 hafta çok kötü 🙁 en azından sen al dene içimizde kalmasın. Kamışı da vereyim sana 20-50 jige iyi gider 🙂Üsküdar 17:30-21:00 arası 3 farklı merada spin denedik @alperderya ile balık alamadık. Son bi kaç gün içinde spin ile balık alan varmı acaba ?
dün kanlıcada balık açıkta ve kurşunu dibe oturtmadan balık almak imkansız gibi bişeydi.. nasibim olan 44 parça balığı alarak evin yolunu tuttum 🙂
kurşun 185 gr
sahte willy (gümüş-benekli limon)
kamış potenza
makina raw 2 55
ip 0.12 / 0.40 mono şok
kısmet abi bidakine geçerim inşallah en son kovanın kapağı kapanmıyordu kovanın limiti 45 balık sanırım 😀 sahteler çok güzel bende memnunum stokladım bikaç adet bu renklerden şunu farkettim limon rengine gelen balıklar daha ince gümüş sahteyle aldıklarım daha iri...sahilde krace bolluğu vardı serçe parmağım kadar kraçeleri dolduranlarda boldu kovalarına 🙁Super masallah ama beni gecememissin bu sene ilk defa 50 yaptim 🙂) ayni rapalalari kullanmisiz guzel iş yapiyorlar