Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Üsküdar 17:30-21:00 arası 3 farklı merada spin denedik @alperderya ile balık alamadık. Son bi kaç gün içinde spin ile balık alan varmı acaba ?
@Lüfer53 bu azme en azından bir balık almamız lazımdı. Tavsiyeleri dinleyelim 1-2 jig alalım derim. Ne zaman beraber deneriz bilmiyom. Önümdeki 2 hafta çok kötü 🙁 en azından sen al dene içimizde kalmasın. Kamışı da vereyim sana 20-50 jige iyi gider 🙂

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun galata civari heryer kıraça ve şöyle diyim insanin icini sizlaticak boyuttalardi. Karakoyden suyunu bulan dişliye ulaştı . Ne yazikki baya aciktalar

Bugün üsküdar taraflarında yeni aldığım makaira 4.50 kamışımı kırdım maalesef. Balık açıkta olduğu için uzak atmak gerekiyordu. Atıyorum dememe rağmen kamışı önüme uzatan arkadaş ve benim kamışı biraz indirmemden kaynaklı kamışın uç parçası kırıldı, ip kırık parçaya takılıp koptu.
Sağlık olsun yapacak bir şey yok ama sonrasında arkadaşın tavrı ve yorumu ilginçti. Güç gösterisi yaptığımı ve kendisinin 40 yıllık balıkçı olduğunu söyledi.
Şimdi şunu sormak lazım; 40 yıl balık tutmak insanın hata yapmamasını garanti mi ediyor?
Açıktaki balığa erişmek için abanmadan atmanın başka bir yolu mu var ?
İşin geyiği bir tarafa her şey olabilir, kamışta kırılabilir vs ama bu hobi için binlerce lira harcayıp, zamanımızı veriyoruz. Keyif almaya çalışıyoruz. Sonrasında tüm keyfi zehir eden gereksizler.
Valla çok gerdi beni ama yaşına hürmeten ses etmedim.

canın sağolsun ertan kardeş,sağlığın varsa gene alır atarsın, boşver ne derlerse desinler.

7c51f903cdfbbd9b6ff7865977bc945c.jpg

Bu gece avrupa yakası 8-12 arasi yemli 4 adet. Bayağı aciktan alındı hepsi

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün kanlıcada balık açıkta ve kurşunu dibe oturtmadan balık almak imkansız gibi bişeydi.. nasibim olan 44 parça balığı alarak evin yolunu tuttum 🙂
kurşun 185 gr
sahte willy (gümüş-benekli limon)
kamış potenza
makina raw 2 55
ip 0.12 / 0.40 mono şok

Super masallah ama beni gecememissin bu sene ilk defa 50 yaptim 🙂) ayni rapalalari kullanmisiz guzel iş yapiyorlar

Super masallah ama beni gecememissin bu sene ilk defa 50 yaptim 🙂) ayni rapalalari kullanmisiz guzel iş yapiyorlar
kısmet abi bidakine geçerim inşallah en son kovanın kapağı kapanmıyordu kovanın limiti 45 balık sanırım 😀 sahteler çok güzel bende memnunum stokladım bikaç adet bu renklerden şunu farkettim limon rengine gelen balıklar daha ince gümüş sahteyle aldıklarım daha iri...sahilde krace bolluğu vardı serçe parmağım kadar kraçeleri dolduranlarda boldu kovalarına 🙁

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back