Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
S.a vural 8 cm liklerin fiyatları ne durumda ?
A.s gazi ınan fıyatları nedır bende bılmıyorum facede ahmet abı paylasmıs bende ondan alıntı yaptım buraya resmı ekledım 9cm fıyatları 12 tl ıdı malesef fıyatlar yuksek 8 cm ne kadardır hıc bı fıkrım yok arayıp sormak lazım .

B

BS Okuru

Misafir
Ya abiler geçen alibabada gezerken bazı firmalarda gerçekten çok güzel kalıplar gördüm. Ama bu kalıpların büyük bir bölümü blank yani boyasız. Adamlar biz boyayalım diye çıplak halde satıyorlar. Fiyatları da 1 doların altında.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1la11OFXXXXbSXpXXq6xXFXXXr/229502775/HTB1la11OFXXXXbSXpXXq6xXFXXXr.jpg

Örnek bir tane resim atıyorum, sizce bunları düz şekilde üstünü sarı altını turuncuya boyasak, o kadar aham şaham bir rengi olmasa iş yapmaz mı ?

B

BS Okuru

Misafir
Aslında bunları açılabilecek gibi yapsalar bizde içine fosfor koyup atsak sanki güzel olur gibi

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Ya abiler geçen alibabada gezerken bazı firmalarda gerçekten çok güzel kalıplar gördüm. Ama bu kalıpların büyük bir bölümü blank yani boyasız. Adamlar biz boyayalım diye çıplak halde satıyorlar. Fiyatları da 1 doların altında.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1la11OFXXXXbSXpXXq6xXFXXXr/229502775/HTB1la11OFXXXXbSXpXXq6xXFXXXr.jpg

Örnek bir tane resim atıyorum, sizce bunları düz şekilde üstünü sarı altını turuncuya boyasak, o kadar aham şaham bir rengi olmasa iş yapmaz mı ?

Usta bunun satildigi linki bana bi atabilirmisin ben bi bakim şunlara. Boyamayi gözunde buyutme usta hic bisi olmaz. Boya ustune de bi vernik vur cam gibi parlar

ibrahim1903

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
tanesi 2.77 TL'ye geliyor. fırçayla veya sprey boyayla boyanırsa desenleri kaybolur büyük ihtimal. airbrushla boyanması lazım o da ayrı bir masraf olur el altında makine yoksa. boya bitti üstüne bir de yat verniği, cila vb. lazım. yani hemen hemen aynı fiyata gelir iç piyasadaki malla hatta daha pahalıya bile denk gelebilir. hobi olarak yaparım derseniz olabilir.

S

seyyitince

Misafir
tanesi 2.77 TL'ye geliyor. fırçayla veya sprey boyayla boyanırsa desenleri kaybolur büyük ihtimal. airbrushla boyanması lazım o da ayrı bir masraf olur el altında makine yoksa. boya bitti üstüne bir de yat verniği, cila vb. lazım. yani hemen hemen aynı fiyata gelir iç piyasadaki malla hatta daha pahalıya bile denk gelebilir. hobi olarak yaparım derseniz olabilir.
Denedim şu aralar yıpranmış sahteleri boyuyorum ve dediğiniz gibi daha masraflı oluyor. 4-5 kutu boya tanesi 20 tlden vernik gene 20 tlden , zımpara vs derken iyi masraf çıkıyor. Zaman kaybı da ayrı bir durum tabi. Git al temiz temiz kullan

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Benim elimde bir hayli fazla akrilik boya mevcut daha önceden eşim ve kardeşim ahşap boyama ile ilgileniyordu. Alta astar vurduktan sonra boyanın pek bir şey tutacağını sanmıyorum. Yalnız fırçayla pek fazla görsellik katılamaz gibi. Evet ucuz muadil rapalalar ile kafa kafaya gelebilir ama işte can sıkıntısı birde insan kendi ürettiği bir şeyle avlanınca tadı çok başka oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...