Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah sağsalim eline ulaşır, güle güle kullan..Ben aliexspresten 275 tlye aiparis verdim Allahin izniyle 10 gune kalmaz elimde...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah nasip ederse insallah saolasin hasanİnşallah sağsalim eline ulaşır, güle güle kullan..
daha yenı yenı ısınma turları atıyorduk reıs ne ara bıtırdın bu balıklarıBalık işi biter. Kamışları temizleyip kınlarına sokma vaktidir.
Bu sene hergün kuvvetli poyraz maşallah. Nasıl dursun balık.daha yenı yenı ısınma turları atıyorduk reıs ne ara bıtırdın bu balıkları![]()
su durumu nasıl bılemıyorum ama ben umutluyum ya nasıbımıze dusenı alırız dıye dusunuyorum olmadı bogaz havası alırız yaNormaldede bitmesi lazım Vural abi yılbaşı demeden biter
Kısmetten öte köy Yok abi şanş ama artık çookkkkk uzaklardan alınacak balıksu durumu nasıl bılemıyorum ama ben umutluyum ya nasıbımıze dusenı alırız dıye dusunuyorum olmadı bogaz havası alırız ya![]()