Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Telefonumda geçen senenin foto ve videolarına baktım şimdi,en son 23 ocak a kadar kurşun arkasıyla güzel skorlar yapmışım,hatta bir hafta sonu iki gün yoğun kar-tipi altında toplam 32 balık almıştım,tabi hep uzak atışla,bence de şu an suyun bulanıklığı sıkıntı oluyor,İnşallah sezon biraz daha sürer,yoksa kış bitmek bilmiyor :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Yok be yedirtmiyor. Gidersen zaten yalandan gidecen büyük umutlarla gidersen bir şey olmaz burası da gerçek.
bir arakdaşım 1 sene boyunca levrek peşinde koştu kafayı yemek üzereydi samsun Çanakkale gitmediği yer kalmadı en son tam umudu kesmişken lüfer peşinde kadıköyde levrek yakaladı :)

Serdar.tr

Yeni Üye

Mera tartışmalarından sonra mecbur hissettim iskeleyi geçtim köprüde bile balık çok az

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bilgi icin tesekkurler.
Ben aslinda surf icin yazmistim. Kursun arkasi yaklasik 2 haftadir kesat ve belli yerlerde av veriyor. Onun icin de sezon kapandi diyebilir miyiz?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sezon kapanmadı artık çok açıklara atan balık alır :) bide her mera balık yapmıyor geçen sene şubat ayında bazı meralarda 1-2 gün indir bindir balık yapmıştı :)

KansuB

Üye
Adı
Kansu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi günler herkese konuyu baya okudum mera tartışmaları almış başını gitmiş ben yinede şansımı denemek istesim Ankarada amatör bir balıkçıyım biz burada baraj göl ve akarsularda avlanıyoruz deniz balıkçılığı konusunda çok tecrübem yok forumdan okuduğum kadarıyla video izlediğim kadarıyla bir bilgim var. Gelelim konuya Cuma İstanbula geleceğim cumartesi sabah 07:00-15:00 saatleri arası avlanmayı düşünüyorum.İstanbulun avlak yerlerini pek bilmediğim için size danışmak istedim.Bu saatlerde İstanbul Avrupa yakasında nerede avlanabilirim hangi balığı hangi düzenekle beklemeliyim.İstavrit çinekop sarıkanat farketmez ama düzenek ne olmalı.Birde çok kalabalık olmayan avlakları yazarsanız sevinirim çünkü videolarda izliyorum insanlar askeri nizam sıraya geçmiş sallıyorlar olta ben kalabalık atışa alışık olmadığım için birinin oltasına takıp sıkıntı yaşamak ve yaşatmak istemem.Şimdiden teşekkür ederim herkese.

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
İyi günler herkese konuyu baya okudum mera tartışmaları almış başını gitmiş ben yinede şansımı denemek istesim Ankarada amatör bir balıkçıyım biz burada baraj göl ve akarsularda avlanıyoruz deniz balıkçılığı konusunda çok tecrübem yok forumdan okuduğum kadarıyla video izlediğim kadarıyla bir bilgim var. Gelelim konuya Cuma İstanbula geleceğim cumartesi sabah 07:00-15:00 saatleri arası avlanmayı düşünüyorum.İstanbulun avlak yerlerini pek bilmediğim için size danışmak istedim.Bu saatlerde İstanbul Avrupa yakasında nerede avlanabilirim hangi balığı hangi düzenekle beklemeliyim.İstavrit çinekop sarıkanat farketmez ama düzenek ne olmalı.Birde çok kalabalık olmayan avlakları yazarsanız sevinirim çünkü videolarda izliyorum insanlar askeri nizam sıraya geçmiş sallıyorlar olta ben kalabalık atışa alışık olmadığım için birinin oltasına takıp sıkıntı yaşamak ve yaşatmak istemem.Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Arkadaşım hevesini kırmak istemem ancak,Ankara'da kullandığın takımlar Boğaz için yetersiz kalır büyük ihtimalle,şu an ağır kurşun arkası ile balık alınıyor,ama daha hafif kurşunlarla istavritte şansını deneyebilirsin

KansuB

Üye
Adı
Kansu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşım hevesini kırmak istemem ancak,Ankara'da kullandığın takımlar Boğaz için yetersiz kalır büyük ihtimalle,şu an ağır kurşun arkası ile balık alınıyor,ama daha hafif kurşunlarla istavritte şansını deneyebilirsin
150-200 gr atarlı kamış yeterli olmazmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...