B
BS Okuru
Misafir
erolum bu gun asagısıda yapmamıs malesef aldıgım duyumlara gore su sıra bogazı baya ıstavrıt sardıAşağıdalarmış Vural abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
erolum bu gun asagısıda yapmamıs malesef aldıgım duyumlara gore su sıra bogazı baya ıstavrıt sardıAşağıdalarmış Vural abi
Mustafa hocam bu mevsımde bogazda ıstavrıt avlamayı sahsen sevmıyorum ben bızım burada ıstavrıt avlamasını sevıyorum oda yazın hafıf takım hafıf kursun ıle ıstavrıt avı cok zevklı oluyor bızım buralarda.Dişli iyi güzelde bu mevsimde dişli için 350 metre atıp çekemeyeceksen tak 125gr al istavriti. Dişli yokluğunda istavrit candır.
Bu arada Boğaz inanılmaz sakindi, dalga neredeyse yoktu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reıs bu sene guzel basladı sonu kotu olmaz ınsallah yaBu kadar poyraza fırtınaya dişli mi kalır. Son yılların en soğuk Aralık ayını yaşıyormuşuz. Baksana hiç lodos yapmıyor. Yarınki hava son darbeyi vurur. 15 günden aşağı toparlayamaz kendini. Belkide biter. Ocak ayından itibaren lodoslu havalar gelirse Marmaradan bir kısım sürüler giriş yapar boğazın ortalarına kadar.
Usta şu an sudan cikan baliklar şoklanmiş gibi kipirdamiyor bile,Reıs bu sene guzel basladı sonu kotu olmaz ınsallah yawalla grıbım kalbım ve bedenım bogazda dıslı avlamasını rapala sıngırdamasını ozledım arabayla bu gun hastaneye gıttık azcık sıngırtı sesı geldı kulagıma dısarıdan bende bı reflekse tasmala tasmala dıyı verdım
hanımda tıp tıp bakıyor bana ıyımısın vural dıyınce yok dedım ya yandakı arabaya seslenıyorum deyıp camura yattım
![]()
Ne kadar aşağıda kardeşim,bizim mekanda mı,2 haftadır boş geçiyoruz,bu hafta yapar inşallahAşağıdalarmış Vural abi
Az önce 4-5 çinekop ile istavriti attım tavaya yine. Evdekilerin lafı: İstavrit daha güzelmiş....Boğazın sarı kuyruklarının tadınada doyum olmuyor.
Tasmala tasmala , iyiymisReıs bu sene guzel basladı sonu kotu olmaz ınsallah yawalla grıbım kalbım ve bedenım bogazda dıslı avlamasını rapala sıngırdamasını ozledım arabayla bu gun hastaneye gıttık azcık sıngırtı sesı geldı kulagıma dısarıdan bende bı reflekse tasmala tasmala dıyı verdım
hanımda tıp tıp bakıyor bana ıyımısın vural dıyınce yok dedım ya yandakı arabaya seslenıyorum deyıp camura yattım
![]()

acil şifalar inşallah...