Büyük Beyaz
Daimi Üye
Beşiktaş çevresinde hafif kar yağıyor. Galata veya akıntı burnu civarına geleceklerin bilg.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
sabah sahilden otobüse bindim. kar yağar diye otobüsle gitmeye karar verdim. zor yürüdüm sahilde resmen rüzgar uçuruyordu nefesim kesildi o derece fenaydı. sağ tarafım su içinde kaldı. birde işe geldik elektrik yok bir geliyor bir gidiyor hasta olmazsak iyi.acaba boğazda olta atan varmıdır bu havadazemheri fırtınasıymış bu fırtına üsküdar çarşıda çınar ağacını söküp atmış dün 4 tane araba pert üzerine düşmüş...evinde soba yakanlar dikkat etsin gece yatarken sobayı yakıp yatmasınlar (ufak bir uyarı)
40 gr ges ile mermi gibi atışlar yapılıyor, bu havalarda orda en iyi denen sahteye 10 mt den fazla fark atar, ne hıkmetse sadece o bölgede çalışıyorsabah sahilden otobüse bindim. kar yağar diye otobüsle gitmeye karar verdim. zor yürüdüm sahilde resmen rüzgar uçuruyordu nefesim kesildi o derece fenaydı. sağ tarafım su içinde kaldı. birde işe geldik elektrik yok bir geliyor bir gidiyor hasta olmazsak iyi.
denizin durumunu görünce aklıma çanakkalede GES ile yapılan levrek avları geldi![]()
Süper bir an face de ki gibi beğen tuşuna basılı tuttum mukemmel olsun diye![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi