Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Bugün işten izin aldim hafif kirilganlik,bogaz agrim var diye malum hedefler tuttu yilsonu sikinti olmadi ama müdürüm şakayla karisik "ilker yine baliga mi?" diye sordu ;)
Bilir beni ölü kalim hastalik olmadigi sürece bir tek balik için izin alirim ama yok dedim keşke balik için olsa ama hasta olmasam yine gidemezdim havalar çok kötü sular da keza fotolardan belli ayrica evdeyim ama elektrikler de kesik sular da gidebilir az akiyor birazdan tel. kapatirim ohhhh tam istedigim gibi teknolojiden uzak serdar kiliç hayati :)
Bir gün de olsa hayatin robotik düzeninden uzak kalmak iyi gelecektir imkaniniz varsa size de tavsiye ederim,

B

BS Okuru

Misafir
Şimdi caddebostan migrosun otoparkından çıktım su durgun tam balık zamanı dedim ama hem şifa geçmedi hemde yılbaşı nöbeti yüzünden çıkamamanın hüznüyle öylece baktım sadece

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
acaba boğazda olta atan varmıdır bu havada :) zemheri fırtınasıymış bu fırtına üsküdar çarşıda çınar ağacını söküp atmış dün 4 tane araba pert üzerine düşmüş...evinde soba yakanlar dikkat etsin gece yatarken sobayı yakıp yatmasınlar (ufak bir uyarı)
sabah sahilden otobüse bindim. kar yağar diye otobüsle gitmeye karar verdim. zor yürüdüm sahilde resmen rüzgar uçuruyordu nefesim kesildi o derece fenaydı. sağ tarafım su içinde kaldı. birde işe geldik elektrik yok bir geliyor bir gidiyor hasta olmazsak iyi.
denizin durumunu görünce aklıma çanakkalede GES ile yapılan levrek avları geldi :)

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
sabah sahilden otobüse bindim. kar yağar diye otobüsle gitmeye karar verdim. zor yürüdüm sahilde resmen rüzgar uçuruyordu nefesim kesildi o derece fenaydı. sağ tarafım su içinde kaldı. birde işe geldik elektrik yok bir geliyor bir gidiyor hasta olmazsak iyi.
denizin durumunu görünce aklıma çanakkalede GES ile yapılan levrek avları geldi :)
40 gr ges ile mermi gibi atışlar yapılıyor, bu havalarda orda en iyi denen sahteye 10 mt den fazla fark atar, ne hıkmetse sadece o bölgede çalışıyor :)

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Boğaz su durumuyla ilgili atılan görseller Canımı sıksa da,kafaya koymuşum bir kere yarın sabah olta suda olacak,sabah saatlerinde rüzgar lodosa dönüyor belki birşeyler olabilir,durum Hakkında bilgilendirme yaparım,Avrupa yakasında olucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...