sabriyazici
Daimi Üye
- Adı
- sabri yazici
Çok bu konunun altinda paylasmiyim diyorum ama biraz önce facebook da gördüm gönüllerinizi ısıtması dileği ile rast gelsin herkese
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi selamlar teşekkür ederim kameralık bir şey yok normal cep telefonuyla çektim Samsung S6.Özkan belgesellere devam.İlgiyle izliyoruz tebrikler.
Kamerandan bahsedermisin.
Çok güzel çekimler.Bende Samsung Galaxy S4 Zoom kullanıyorum çok memnunum.,Abi selamlar teşekkür ederim kameralık bir şey yok normal cep telefonuyla çektim Samsung S6.
Merhaba, bugün ben de o etkinlikte idim ama aklimdan bir hediye hayal edip gitmedim.Mrb sevgili dostlar. 2 gundur kar topuydu kardan adamdi derken evladin gonlunu ettim cok sukur. Can sikintisindan facebooktaki balikci gruplarina bakiyordum daa son zamanlarda balik paylasimlarindan cok reklamlar etkinlikler cekilisler vesayre filan bayagi bir artti. Bugun ismi lazim degil bir grubun etkinligi varmis masallah 400 kisiden filan bahsediyorlar hediyeler kekler borekler caylar derken bayagi bir eglenmisler Allah hep mutlu etsin onlari insallah ama garibime giden bir seyler var bunu sizinle paylasmak hatta tartismak istedim nereye gidiyoruz diye. Daha yeni kac ay oldu hatirlamiyorum bu ismi lazim degil grup girgirlara hayir diye bir etkinlik gerceklestirdi hatta facede paylasildi geliyorum diyenlerin sayisi bir hayli fazlaydi ammavelakin 2 elin parmaklarini gecmemis gelen sayisi. Benim sormak istedigim su bizi ve gelecegimizi ilgilendiren bir konu uzerine yapilan protesto amacli etkinlige gidecegim deyipte gitmiyoruz amma isin ucunda hediye olunca full cekiyoruz neden? Biz bu kadar miyiz yani?
Sadece konusup tartismak icin bu sitemimi sizinle paylasmak istedim her hangi bir ozel nedeni yoktur belirtmek isterim.....