Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
2 günde bir tanıdık fırından 3 çuval ekmek,kasaptan kemik vs.lokantalardam makarna,yemek artığı topluyor,
kendi 8 köpeğim ve çevredeki bütün hayvanlara geceleri yemek taşıyorum.
Bahçeli evi olan içinde hayvan sevgisi olan 8 aylık yavrulardan verebilirim.
Köpekleri rusyadan beraberimde getirdim.Av köpeği değildir bahçe ve bekçi köpeğidir.
Çift beslenirse daha iyi bekçilik yapabilirler.İlgi ve sevgi isterler tam bir aile köpeğidir.Deniz ve gölde mükemmel yüzer tekne avlarına bayılırlar.Tilki,çakal.sıçan küçük kemirgenlerin baş düşmanıdırlar.
Kötü niyetli insanları zekaları ile anlarlar.Ben ve hanım evde yoksam kardeşimi bile eve sokmazlar.
https://www.baliksevdam.com/konu/karda-kuslar-unutulmamali.20278/page-7#post-444963

Son düzenleme:

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Abi selamlar teşekkür ederim kameralık bir şey yok normal cep telefonuyla çektim Samsung S6.
Çok güzel çekimler.Bende Samsung Galaxy S4 Zoom kullanıyorum çok memnunum.,
2 kere teknede livara düştü banamısın demedi.

612201324945PM_635_samsung-galaxy-s4-zoom.png
372992_2299744_20130628191748.jpg
samsung-galaxy-s4-zoom-sm-c1010-2.jpg

Son düzenleme:

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Mrb sevgili dostlar. 2 gundur kar topuydu kardan adamdi derken evladin gonlunu ettim cok sukur. Can sikintisindan facebooktaki balikci gruplarina bakiyordum daa son zamanlarda balik paylasimlarindan cok reklamlar etkinlikler cekilisler vesayre filan bayagi bir artti. Bugun ismi lazim degil bir grubun etkinligi varmis masallah 400 kisiden filan bahsediyorlar hediyeler kekler borekler caylar derken bayagi bir eglenmisler Allah hep mutlu etsin onlari insallah ama garibime giden bir seyler var bunu sizinle paylasmak hatta tartismak istedim nereye gidiyoruz diye. Daha yeni kac ay oldu hatirlamiyorum bu ismi lazim degil grup girgirlara hayir diye bir etkinlik gerceklestirdi hatta facede paylasildi geliyorum diyenlerin sayisi bir hayli fazlaydi ammavelakin 2 elin parmaklarini gecmemis gelen sayisi. Benim sormak istedigim su bizi ve gelecegimizi ilgilendiren bir konu uzerine yapilan protesto amacli etkinlige gidecegim deyipte gitmiyoruz amma isin ucunda hediye olunca full cekiyoruz neden? Biz bu kadar miyiz yani?
Sadece konusup tartismak icin bu sitemimi sizinle paylasmak istedim her hangi bir ozel nedeni yoktur belirtmek isterim.....

B

BS Okuru

Misafir
Çok basit bir cevabı var, insanlar geneli ilgilendiren bir şey için değil bireysel olarak kendi işine yarayacak şey için daha çok çaba sarfeder

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Gecen senedegirgirlari protesto amacli bir etkinlik yapilmisti. Bazi afedersiniz ama mallar etkinlik anadoluda yapilsaydi gelirdik hem havada soguk demislerdi deli olmustum bende cevaben kardesim ben yenidoganda oturuyorum cikip geldim surda 1 bilemedin 2 saat durup gorevimizi yapacaz ne sogugu demistim amma mal hep mal

onrayt

Aktif Üye
Mrb sevgili dostlar. 2 gundur kar topuydu kardan adamdi derken evladin gonlunu ettim cok sukur. Can sikintisindan facebooktaki balikci gruplarina bakiyordum daa son zamanlarda balik paylasimlarindan cok reklamlar etkinlikler cekilisler vesayre filan bayagi bir artti. Bugun ismi lazim degil bir grubun etkinligi varmis masallah 400 kisiden filan bahsediyorlar hediyeler kekler borekler caylar derken bayagi bir eglenmisler Allah hep mutlu etsin onlari insallah ama garibime giden bir seyler var bunu sizinle paylasmak hatta tartismak istedim nereye gidiyoruz diye. Daha yeni kac ay oldu hatirlamiyorum bu ismi lazim degil grup girgirlara hayir diye bir etkinlik gerceklestirdi hatta facede paylasildi geliyorum diyenlerin sayisi bir hayli fazlaydi ammavelakin 2 elin parmaklarini gecmemis gelen sayisi. Benim sormak istedigim su bizi ve gelecegimizi ilgilendiren bir konu uzerine yapilan protesto amacli etkinlige gidecegim deyipte gitmiyoruz amma isin ucunda hediye olunca full cekiyoruz neden? Biz bu kadar miyiz yani?
Sadece konusup tartismak icin bu sitemimi sizinle paylasmak istedim her hangi bir ozel nedeni yoktur belirtmek isterim.....
Merhaba, bugün ben de o etkinlikte idim ama aklimdan bir hediye hayal edip gitmedim.
Hos grup yoneticileri herkese hediye mutlaka olacak dese de benimle beraber yaklasik 15-20 kisi kadar arkadasin isimleri cekiliste okunmadi :)
Dedigim gibi hediye amaci ile gitmedim. Av arkadasim grupta faal gorev aliyor onun daveti uzerine katildim hem de epey cefa cekerek..
Ikram kismina gelirsek o ikramlar olmasa idi gelenler telef olabilirdi cunku acik alanda olan bu etkinlik herkesi epey zorladi ve yaklasik 4-5 saat kadar kalindi o nedenle biraz empati ile ne demek istedigimi siz de anlarsiniz diye dusunuyorum..
Sorunuzun cevabi icin de sunu soyleyebilirim; Insan beser sasar ben boyle dusunerek gitmedim diye baskalari da boyle gitmeyecek diye bir durum yok ve mutlaka birseyler gozetenler oldu. Bu tip bulusmalara ragbet oldukca fazla oluyor cunku emek gerektiren bir durum yok. Ama is potansiyel uretme, mesaj verme, gundem yaratma vs olunca kisiler maalesef cekingen kalabiliyor cunku toplumsal olarak genel tavrimiz bu tip islerde cekimser kalmaktan yone..
Nacizane fikirlerim bu yonde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...