Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sitem etmek gerekiyormuş :) ben kendim için sormadım lakin bir arkadaşım merak sardı. Bilindik markaların orta düzey kullanicilarindanim lakin port fish o kadar da bilinmedik değil aslında. Herkesin çantasında bulunan wily sahteleri port fish yapıyor. Başlangıç yapmak isteyen biri için kamış ve makine tavsiyesi varmı dir diye merak ettik. Gerçi başlangıç yapacak hava da balik da yokya neyse :)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
@bluepeace61 simdi haci abi nacizane fikrim bilindik markalari arastirmasi yonunde cunku port fish' in distributoru neresi hadi aldin o markanin urununu servisine getir gotur ne zmn tamir olur vesayre parcasi varmi yokmu die dusunmektense okuma olur shimano olur ne bilim daiwa gibi markalar on plana cikiyor

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Suyun durumuyla ilgili bilgisi olan var mı?cumartesi bi deneme yapalım,paslandık iyice :)

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
saygıdeğer hobidaşlar yokmu kıyılarımızdan haber ?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
su üsküdarda çamur rengindeydi kimseyi de görmedim. aldığım duyumlara göre galata köprüsünde yemli tek tük istavrit yakalıyorlarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...