Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
peki biz daha izinizden gelen genç kardeşleriniziz üstadlarımız daha iyi bilirler boğaz civarından hangi aya kadar dişli avlayabiliriz ? çünkü bazı hobidaşlar sezon bitti falan diyor ama ben geçen sene martta falan iyi çinekop yaptıgını hatırlıyor gibiyim..

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tanıdık balıkçıdan utana,sıkıla balık alırken göz,göze geldik, yine geçti dalgasını.
Nollduu balık yokmu denizde koftiden balıkçı diye..
Neyse denizde manzara yine güzel .Ufka dalıp akşam unuturuz dertleri...

20170106_170711.jpg

20170112_171129.jpg

Son düzenleme:

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

ilhanburak

Aktif Üye

selimkrtş

Yeni Üye
bugün akşam gün batımına yakın galataya geldim su cok bulanık çamır gibi çapari le denedim vurmadı bile.yemli çapari ile tek tük alan vardı. 45 dk 1 sAat kaldım. hiç vurmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pars

Aktif Üye
Ne yazık ki çok dile getirilen aynı fotoğrafı bende gördüm bugün. Galata da denizden ne çıksa kovalara dolduran insanlar vardı.
İstavrit kadar iki kefali napacaksın ki kovaya koyarsın be kardeşim. Onu da geçtim bu çarpma ile balık avlamak nasıl bir katliamdır. Bir tane balık için eminin onlarcası hasar alıyordur suyun altında. Bu nasıl amatör balıkcılık? Elin oğlu cetvelle gidiyor balığa kiloluk balıkları geri salıyor, biz niye böyleyiz! Anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum.
Unutmadan söyliyeyim çarpma ile kiloluk bir de levrek aldı çarpmacılardan biri. Belki çarpılmasa, trofe olacaktı.

üstadlar geçen senelerden biliyorsunuzdur bu cumartesi sarayburnu yapmayı düşünüyorum yapsammı şimdi okudum raporları canım sıkıldı iyice bir akıl verirseniz

selimkrtş

Yeni Üye
Ne yazık ki çok dile getirilen aynı fotoğrafı bende gördüm bugün. Galata da denizden ne çıksa kovalara dolduran insanlar vardı.
İstavrit kadar iki kefali napacaksın ki kovaya koyarsın be kardeşim. Onu da geçtim bu çarpma ile balık avlamak nasıl bir katliamdır. Bir tane balık için eminin onlarcası hasar alıyordur suyun altında. Bu nasıl amatör balıkcılık? Elin oğlu cetvelle gidiyor balığa kiloluk balıkları geri salıyor, biz niye böyleyiz! Anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum.
Unutmadan söyliyeyim çarpma ile kiloluk bir de levrek aldı çarpmacılardan biri. Belki çarpılmasa, trofe olacaktı.
aynn bugun o kefalleri
bende gördüm dediğin gibi çarpma ile alıyodu

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cengiz Balıkçılık'tan online alışveriş imkanı başlamıştır hayırlı uğurlu olsun :)
Screenshot_20170112-234203.png
Screenshot_20170112-233839.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...