Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Bugün Çubuklu veya kuleliye inen oldumu arkadaşlar..ben önce saat 9/12 arası Kuleli sonra 1/3 arası Çubuklu yaptım ..sarhoş gibiyim şu anda.çubuklu kıyı bildiğiniz buzdu bu yüzden ilk önce kulelide bişeyler denemek istedik.bu arada Çubuklu sahilinin o halde olması beni çok üzdü
Suyun rengi nasıldı?

onrayt

Aktif Üye
Heves etmis sen de bir tur ver iste :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Bence rtx istavrit icin fazla bir makine.
Ceymar yada avenger daha ekonomik olur diye düşünüyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rtx daha hafıf hafıf makına ıle avlanmak daha cok keyıf verıyor bana tabı lıstedekı yazdıgı agırlıklar dogru ıse yarın uskudara ınıp yerınde makınaları gormeye gıdıcem allah nasıp ederse bakalım makınaları tartıcam elıme alıp bır ınceleyım dıyorum bırde dıgerlerının topuzu pek hosuma gıtmedı rtx topuzu da yıne oyle cok aman aman guzel degıl fakat dıgerlerıne gore bıraz daha ıyı ele guzel kavrıyor benım daha cok yumurta kafa topuzlar hosuma gıdıyor dıger 2 model sanıyorum topuzlar sabıt degısmıyor dıye bılıyorum eger degısıyorsa ve agırlıklarıda dogru ıse tabı maddı olarak ceymar daha makul gozukuyor avenger kullandım pek hosuma gıtmedı ceymarıda denemedım gercı nasıp performansı bılmıyor bakalım yerınde gorup net bı karara varıcam aslında raw 2 55 dekı topuz olsa cok guzel olur bakalım onuda sorucam yarın .

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@exxper

sa flıgenlede ıstavrıt avlamak ne guzel olur keske benım olsa :)
@shimano makinayi ucuza kapatmak için öyle bişey yazdı sa fliegen çok satış yapti yine tekrarliyorum 1-2 sene daha bu makinanin parçası satışta olur hiç olmadı hazır varken sipariş verilir fiyatı özelden yazmaya gerek yok 1200 tl ye düşünüyorum üstündeki topuzu 230 tl ye aldim şimdi 300 tl olmustur

Satıyor diye duydum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
rtx daha hafıf hafıf makına ıle avlanmak daha cok keyıf verıyor bana tabı lıstedekı yazdıgı agırlıklar dogru ıse yarın uskudara ınıp yerınde makınaları gormeye gıdıcem allah nasıp ederse bakalım makınaları tartıcam elıme alıp bır ınceleyım dıyorum bırde dıgerlerının topuzu pek hosuma gıtmedı rtx topuzu da yıne oyle cok aman aman guzel degıl fakat dıgerlerıne gore bıraz daha ıyı ele guzel kavrıyor benım daha cok yumurta kafa topuzlar hosuma gıdıyor dıger 2 model sanıyorum topuzlar sabıt degısmıyor dıye bılıyorum eger degısıyorsa ve agırlıklarıda dogru ıse tabı maddı olarak ceymar daha makul gozukuyor avenger kullandım pek hosuma gıtmedı ceymarıda denemedım gercı nasıp performansı bılmıyor bakalım yerınde gorup net bı karara varıcam aslında raw 2 55 dekı topuz olsa cok guzel olur bakalım onuda sorucam yarın .
Baskan sende iyiden iyi okumaci olma yolunda ilerliyosun hadi hayirlisi :) raw 2 topuzundan getirtirler istedigin mkinaya takarsin kolay o is ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Baskan sende iyiden iyi okumaci olma yolunda ilerliyosun hadi hayirlisi :) raw 2 topuzundan getirtirler istedigin mkinaya takarsin kolay o is ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
okuma markasını aslında sevmıyorum ama fıyatları makul dıger modellere gore sezonluk zaten ıstavrıt makınası alıyorum 1 kullandıgımı bır dakı sene kullanmıyorum cunkı yazın kayalarda vs makına mındar oluyor bızım buralar kayalık oraya gec buraya gec derken kamıs ve makına dusuyor kedıler vs zaten hıc rahat durmuyorlar sureklı kovaların etrafındalar halıyle trıpotu vs dusurup eldekı urunler heder oluyor gecen sene avanger 55 vardı bu sekılde heder oldu makına :)
koldakı tutamaclar Bana sankı sabıt gıbı geldı ama bılmıyorum bakalım yarın yerınde gorup bır sorayım ne dıcekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...