Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
O dost benim baraber avlandigim kisileri isim isim sayarimda nolarda veririm istersen beraberde avlaniriz kendinde test edersin 4 kat yeterde artar kullanmadigim urunu tavsiye etmem cunku bogazda olur yaaa dibe takarsin tekneye takarsin ziyan olur nede olsa 8 katlar dunya parasi. Ip candir bligi daha iyi hissedersin ayrica kolay kolay patlamaz. Su magaza filan diyemem ben aliexspresin iplerini kullaniyorum su ara 0.10 0. 12 kalinlikta kullaniyorum
Doğru yazmışım DOST derken.çok teşekkür ederim.benim acemi olduğumu düşünürsen önce dediğin gibi 0.16 lık alıyorum o zaman değilmi??

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
O dost benim baraber avlandigim kisileri isim isim sayarimda nolarda veririm istersen beraberde avlaniriz kendinde test edersin 4 kat yeterde artar kullanmadigim urunu tavsiye etmem cunku bogazda olur yaaa dibe takarsin tekneye takarsin ziyan olur nede olsa 8 katlar dunya parasi. Ip candir bligi daha iyi hissedersin ayrica kolay kolay patlamaz. Su magaza filan diyemem ben aliexspresin iplerini kullaniyorum su ara 0.10 0. 12 kalinlikta kullaniyorum
Üstad hazır mevzu geçmiş ben de bir soru sorayım. 0.14 veya 0.16 örgü düşünüyodum ama sen 0.10 diyince kafam karıştı. 0.14 çok mu kalin gelir. Ayrıca yeni makinam da 0.35/390 metre sarım kapasitesi.
Örgüden önce kaclik misinayla dolgu yapayım. Utune 200 metre örgü sarsam yeterli olur mu?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Üstad hazır mevzu geçmiş ben de bir soru sorayım. 0.14 veya 0.16 örgü düşünüyodum ama sen 0.10 diyince kafam karıştı. 0.14 çok mu kalin gelir. Ayrıca yeni makinam da 0.35/390 metre sarım kapasitesi.
Örgüden önce kaclik misinayla dolgu yapayım. Utune 200 metre örgü sarsam yeterli olur mu?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ip yada misina kadar ince olursa erimi o kadar iii olur. 0.10.12 14 16 tercih meselesi. 0.14 gayet iii bende kullaniyordum inceltmemdeki sebep 3 m 5 m benim icin kardir. 200 m ip yeter. Yaa goz karari altina dolgu yapabilirsin.. yedek kafa varsa yada makineniz olcude baska bir makine varsa once ip sonrada dolguyu sarip sonrada ters yuz yapabilirsiniz.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yarın karaköye avlanmaya gidebilirim müsait zamanım var ama elim boş dönersem uzun bir süre sinirden gidemeyebilrim :D sizce ne yapmalıyım sevgili hobidaşlar :)
Slm,
bugün karaköy deydim. galata köprüsünün iki tarafını da boydan turladım. yemli iri istavrit alan çok vardı. sarıkanata yakın çinekop ta alanlar var. çarpma kefal alanlarında yüzü gülüyordu.

Lenkeran

Yeni Üye
Adı
İlhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar
Bugün İstinye - Sarıyer arası 16:00' ya kadar oldukça iri istavrit alındı..
Deniz suyu son günlere göre bulanıklık açısından gayet iyiydi.

Bilgi olarak vermek istedim..
İyi geceler..

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhabalar
Bugün İstinye - Sarıyer arası 16:00' ya kadar oldukça iri istavrit alındı..
Deniz suyu son günlere göre bulanıklık açısından gayet iyiydi.

Bilgi olarak vermek istedim..
İyi geceler..
Aramıza hoş geldiniz.

Lenkeran

Yeni Üye
Adı
İlhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aramıza hoş geldiniz.
Çok teşekkürler..Hoşbuldum
Aslında devamlı takip etmeye çalışıyorum formu..
Özellikle denizin ve balığın durumu ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum çünkü evden boğaza 45-50 km yol gidiyorum:)
Bu arada becerebilirmiyim bilmiyorum dünkü aldığım istavritlerin fotosunu paylaşmaya deneyeceğim..
Objektife yakın çekim olduğu için bir tık büyük görünebilir istavritler..:)
IMG_2796.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...