Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
20 sene öncesinde hatırladığım şubat ayına kadar dişli yapardı. hatta şimdiki gibi soğuk bir havada komşumuz beni oğluyla balığa götürmüştü yaş o zamanlar 13 - 14 hayatımda böyle üşüdüğümü hatırlamam, yemli dişli yakalıyorlardı tabi o zamanın balıkları iri çinekop yok ya lüfer ya sarıkanat, mevki çubuklu, bizede verirlerdi 4 5 metre sallama göl kamışı kreçe yakalayalım diye. şimdi Ocak gelmeden balık bitiyor.

B

BS Okuru

Misafir
Deniz tahmin sitesine baktım çarşamba saat 15:00 den sonra su ısınmaya başlıyor cuma günü de dalga artıyor, bu dişlinin kanaldan çıkıp yemlenmesi demek ve hadi rastgele deyip oltaları atmakta size düşüyor artık :)
Ben Caddebostan balıkçısı olduğum için boğaza pek gelmiyorum ortalığı karıştırıp keyif bozmayayım diye ama çıkacak olanlara rastgele.

yolcu58

Yeni Üye
Adı
yolcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cumartesi günü Sarıyer den Arnavutköye kadar gezdim.Bırak balığı balık tutan kimse yok hava aslında güzeldi .Arnavutköy de birkaç kişi vardı onlarda kraçe tuttuyodu :(

Lenkeran

Yeni Üye
Adı
İlhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün 13:00 itibarıyla Baltalimanı-Sarıyer arası balık yok..Olta atan yok..Deniz tarafıda kara tarafıda bomboş..
Bilginize arkadaşlar

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Yıllık iznimden kalan günlerimden 2 gün aldım.perşembe cuma nasip olursa raporları bilginize sunacağım .
Ayrıca böyle 1/2 gün yazınca veya yazılanları okuyunca balık alabiliyorum .bir nevi totem özellikle benim gibi acemi arkadaşlara tavsiye ederim.

B

BS Okuru

Misafir
Yıllık iznimden kalan günlerimden 2 gün aldım.perşembe cuma nasip olursa raporları bilginize sunacağım .
Ayrıca böyle 1/2 gün yazınca veya yazılanları okuyunca balık alabiliyorum .bir nevi totem özellikle benim gibi acemi arkadaşlara tavsiye ederim.
Kanıma girdin
Bende mi izin alsam ne !!!
:kötü::kötü::kötü::kötü:
eşlik etsem mi acaba
kurşun arkası rapalamı,
Çaparimi

Spin mi

Kaçta gideriz gidersek ?

:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
B

BS Okuru

Misafir
Zaman ve ulasim sikintisi olmayanlar icin bu kisir donem, kursun arkasi icin bir nevi idman ve hazirlik maci olarak degerlendirilebilir bu arada olmaz olmaz demeyin bir kac tane bile olsa denk gelebilir,
Rastgelsin

B

BS Okuru

Misafir
Zaman ve ulasim sikintisi olmayanlar icin bu kisir donem, kursun arkasi icin bir nevi idman ve hazirlik maci olarak degerlendirilebilir bu arada olmaz olmaz demeyin bir kac tane bile olsa denk gelebilir,
Rastgelsin
Verdin gazı hocam,
Şart oldu gitmek,
Kadir arkadaşımızla görüşmek şart oldu
Denicez artık.

Spin atış çalışması yaparım olmaz ise :) :) :)

aksiyondan önce atış yapmayı öğrenmem geliştirmem lazım

Bu arada hoşuma giden bir metal lure u sizinle paylaşmak istiyorum.
spin için ideal gibi geldi niye ise çok hoşuma gitti.
23 gr
6 cm
renkleri şekli ve yapı sı da hoşuma gitti
spin de kullanılabilir diye düşünüyorum
nacizane düşüncelerinizi almak isterim

saygılarımla

Nomura

Nomura masaru.png

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
20 sene öncesinde hatırladığım şubat ayına kadar dişli yapardı. hatta şimdiki gibi soğuk bir havada komşumuz beni oğluyla balığa götürmüştü yaş o zamanlar 13 - 14 hayatımda böyle üşüdüğümü hatırlamam, yemli dişli yakalıyorlardı tabi o zamanın balıkları iri çinekop yok ya lüfer ya sarıkanat, mevki çubuklu, bizede verirlerdi 4 5 metre sallama göl kamışı kreçe yakalayalım diye. şimdi Ocak gelmeden balık bitiyor.
yaa bitti bitti bereket bitti biz kazandibini tutmaya çalışıyoz lüfer popülasyonunda büyük sıkıntı var zaten devlette atmış bi kenara ne bakan ne ilgilenen var lanet olsun bağırsakta çağırsakta imam bildiğini okuyo hepten bitsede bizde rahatlasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...