Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onrayt

Aktif Üye
Cok tesekkur ederim. Dun sarayburnuna gittim alamadim. Siyirtma denemedim ama. :D zaten cokaz balik vardi. Kalabalik yerlerden kesinlikle nefret ediyorum. Sinirleniyorum strese giriyorum, iskebce oluo cikiyor guzelim zaman :D o sebeple belki Arnavutköy tarafina dogru giderim. Derin yer tavsiyesine uyarak. Oralarda uzak kaciyor gerçi. Neyse her nereye gidersem geldigimde rapor ederim. Balik cok olursa naklen rapor ederim. Saygilar.
Akıntı burnu ile çamlıbahçe arasından 150 gram kurşun ile deneyebilirsiniz.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İlgimizi çektide elden ne gelir insanın içi parçalanıyo ama insanoğlu artık tam bi canavar yaradanımız tüm canlıları bizim zulmümüzden korusun bizleride islah etsin forumdan takip ediyorum sade gırgırlarmı trollermi bizim kendini bilmez bohçacı amatörler boğazda serçe parmak kadar kraçeleri kovalar dolusu tuttuğuna göre dahada söylenecek ne kaldıki

Son düzenleme:
Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sarayburnuna yine gittim tenha sessiz guzeldi. Ama tabu balik tutamadim. Yine 1 2 biseyler alanlar vardı. Buranin mudavimi olan arkadaslar balığın sıkıştıgi akıntı olan yere atiyorlar ve ordan tutuyorlardi. Ben daha oranın acemisi olduğumdan hic denemedim :D yakın zamanda bir iki adet istavrit alacagim ins :D

karemdar

Aktif Üye
Adı
mustafa
ustalara bir sorum olacak buğün sipariş verdim ( shimano Biomaster 277 H 15-60 ) nasıl bir kamış sert bir kamışmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...