Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Akıntı burnu ile çamlıbahçe arasından 150 gram kurşun ile deneyebilirsiniz.Cok tesekkur ederim. Dun sarayburnuna gittim alamadim. Siyirtma denemedim ama.zaten cokaz balik vardi. Kalabalik yerlerden kesinlikle nefret ediyorum. Sinirleniyorum strese giriyorum, iskebce oluo cikiyor guzelim zaman
o sebeple belki Arnavutköy tarafina dogru giderim. Derin yer tavsiyesine uyarak. Oralarda uzak kaciyor gerçi. Neyse her nereye gidersem geldigimde rapor ederim. Balik cok olursa naklen rapor ederim. Saygilar.
İlgimizi çektide elden ne gelir insanın içi parçalanıyo ama insanoğlu artık tam bi canavar yaradanımız tüm canlıları bizim zulmümüzden korusun bizleride islah etsin forumdan takip ediyorum sade gırgırlarmı trollermi bizim kendini bilmez bohçacı amatörler boğazda serçe parmak kadar kraçeleri kovalar dolusu tuttuğuna göre dahada söylenecek ne kaldıki
saolasin abi hoş buldumHoşgelmişsin Murat![]()

Baya sert bir kamış diye biliyorumustalara bir sorum olacak buğün sipariş verdim ( shimano Biomaster 277 H 15-60 ) nasıl bir kamış sert bir kamışmı?