Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Abim kalınlık veya incelik çok önemli değil,malzeme kalitesi ve yoğunluğu ( saflık oranı) ,termik oranları v.s. Çapak yapması sorun değil ,satın aldığınız yerde paslanmaz çelik parlatıcı,çizik giderici bir lif var adını tam hatırlayamadım,biraz ondan alıp sürterseniz olayı çözersiniz..aynı bulaşık sungerlerindeki yeşil sert kısımdaki malzeme gibi..
Bırak şimdi kalınlığı inceliği hafta sonu kedi sevecekmiyiz 🙂 🙂

Bence kendımız yaptıralım kasıgı lazer kesım ıle daha ucuza mal olur ve duzgun kesım olur capak vs olmaz yıldırayın kasıkları capaklı kenarda hep capak kalıyor .
Vural hocam lazerle kesılırse kenarlarda çapak kalır su jetı yada tel erezyon kullanmak gereklı buda malıyetı arttırır. ancak adetlı olarak yaptırılırsa kesım ucretı duser. şayet lazerde kestırırsenız çapak alma işlemını ben sizin için yaparım. bıçak hobısı ıle uğraştığımdan gereklı makınelerım var.

Arkadaslar merhabalar, yarin sabah Riva'ya levrek icin spin yapmaya gitmeyi dusunuyorum.Bu havada uygunmudur,mevsim ve zaman olarak erken mi ?? ne dersiniz veya nereyi onerirsiniz?? Tesekkurler.

Vural hocam lazerle kesılırse kenarlarda çapak kalır su jetı yada tel erezyon kullanmak gereklı buda malıyetı arttırır. ancak adetlı olarak yaptırılırsa kesım ucretı duser. şayet lazerde kestırırsenız çapak alma işlemını ben sizin için yaparım. bıçak hobısı ıle uğraştığımdan gereklı makınelerım var.

Üstad pek ilgi görulmedı sanırım forum ahalısı tarafından kaşık organizasyonu 🙂 ben piyasada satılan kaşıkları pek beğenmedim açıkçası bu yüzden kendimiz yapalım bilen bir arkadasimizda bize on ayak olsun istedim fakat sanırım dusunmede kaldı bu iş 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstad pek ilgi görmedi sanırım kaşık organizasyonu 🙂 ben piyasada satılan kaşıkları pek beğenmedim açıkçası bu yüzden kendimiz yapalım bilen bir arkadasimizda bize on ayak olsun istedim fakat sanırım dusunmede kaldı bu iş 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vural ben yukarıda fotoyu attım. Bunu kesen arkadaş dilediğiniz boyda ve kalınlıkta keserim dedi.

Kalınlığı biraz arttırırsak tanesi 80 90 kuruşa gelecektir. ( Sadece metal aksamı, iğne ve halka hariç )

Eğer bu şekilde düşünen var ise ben imalatçı ile görüşebilirim .

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back