Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yok valla karıştırmadım arkadaş sabah kendi tuttu getirdi sonuç bu , balığı çekerken alttaki restoranlar yolda değiştirdilerse bilmem

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi
Doğrudur balık kokmuş olabilir ama galata balığı olduğu için değildir o ,senin arkadaş muhafazaya dikkat etmemiştir yada balık tutamayıp oradan bir yerden almıştır

mihran1967

Üye
Adı
mihran
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Galatadan hiç tutmadım hem suyu fena birde tutulan balık kokuyor resmen, bir kere bir arkadaş sabah tutup akşama yemlik istavrit getirmişti kestik dedim biz kaçacak duruma geldik balık yanından bile geçmez ve öyle de oldu. Getirdiği yemler hiç iş yapmadı benim dolaptaki 2 haftalık donmuşlar takır takır aldı...

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi
üstad galata eski galata değil , bu sene bir ara balat tarafında denedim su cam gibi idi ve saray burnu yönüne akıntı vardı sorduğumda karadeniz den kanal açmışlar direk halice basıyorlarmış

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün hem pazar olduğundan hem de güneşli havadan dolayı eminim birçok kişi balığa gitmiştir..
Ama kimse bir şey yazmadığına göre balık tırt anlaşılan.. :)

İBB CepTrafik uygulamasından emirgan sahiline baktım ara sıra.. Balıkçı az, yürüyen çoktu..
Akşam daha hava kararmadan balıkçılar tamamen yok oluverdi..
Belli ki bugün tadı yokmuş balığın..

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugun unkapani koprusune gittim. Kovalar oldukca bos idi. Bende 2 tane istavrit tuttum capari ile.

üstadlar bir konuyu sorucam bileniniz vardır belki yeşilköyden kıyıdan balık çıkarmı yazın falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...