Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben şahsen 7 cm kullanıyorum ve en verimli olan benim gözlemime göre 7 cmArkadaşlar kursun arkasi yaparken 5 cm rapala kullaniyorum. Bazen kasik kullaniyorum.
Önere biliceginiz rapalalar kac cm kac gram olmali.
Kasiklar özellikle kac gram ve kac cm olmali.
Valla dönüşte önünden geçtim
Hayırlısı inşallahValla dönüşte önünden geçtim
Bilseydim laklaka bende eşlik ederdim
Birdahakine inşallah
Geliyim mi ustaÜsküdar hava çok güzel yazdan kalma bir hava var tek tük istavrit çıkıyor yaya trafiği gittikçe artiyor. Dişli den eser yok maalesef
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geliyim mi ustaÜsküdar hava çok güzel yazdan kalma bir hava var tek tük istavrit çıkıyor yaya trafiği gittikçe artiyor. Dişli den eser yok maalesef
![]()
Bence hiç gelme üstad kalabalık curcuna bir kaç dükkan gezinip eve geri dönüş yakını geciyorum şimdiGeliyim mi usta![]()
Usta ben de alisverise geciyorum zaten baliga iner miyim bu saatten sonra 10dk cengizdeyimBence hiç gelme üstad kalabalık curcuna bir kaç dükkan gezinip eve geri dönüş yakını geciyorum şimdi

... Kanlıca çakal cubuklu beylerbeyi derken günü öldürdük... Balıga cıkacak dostlara Allah sabır versin inşallah