Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Lüferin su üstü yapıp düşmesinden daha kötüsü, tam sudan kesmişsin sete 1 karış kala iğneden kurtulup suya düşmesidir :)
Hatta daha da kötüsünü yaşadım da anlatamam uzun sürer :D
En kötüsü kovanın agzindaki poşeti sıyırıp içindeki sarikanati karganin, lüferi de kedinin yürütmesidir :(
İkisi de başıma geldi ordan biliyorum artık kapak kullaniyorum

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Erdal kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Paylaşım için teşekkür ,av için tebrikler.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sırf bunu yapabilmek için;
yazın sizle konuştuktan sonra 290 Major Craft kamış aldım, Bursa Güzelyalı tam set üstüne alıcam balığı, tutuyorum misina yada gövdeden, o son çırpınış ve suya iade.
10 balık vurduysa 8'i böyle kaçtı. Sonra imkan bulamadım gitmeye.
Onun için balığı kamışla kaldırınca direk göğsünüzle karşılayacaksınız ve anında elinizi yapıştıracaksınız balığın üzerine :) Kedi pençesi gibi.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tmm abi ne zaman müsait olursan söyle deneyelim ama yinede yeterli gucte attığımı dusunuyom bı ara pendulumu geçirdim içimden haha :D
Pendulum mu ? İşimiz gücümüz yok. Birde hastaneyle,doktorla uğraştırıcan bizi Kerem.Biz debriyaj hangisi diyoruz ! Sen at altıya diyorsun. Pendulumu unut ! Gentle flick, gentle flick .Kıyıdan,kıyıdan gidicez önce. Over head,easy cast,off the ground ve son round. OK?

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pendulum mu ? İşimiz gücümüz yok. Birde hastaneyle,doktorla uğraştırıcan bizi Kerem.Biz debriyaj hangisi diyoruz ! Sen at altıya diyorsun. Pendulumu unut ! Gentle flick, gentle flick .Kıyıdan,kıyıdan gidicez önce. Over head,easy cast,off the ground ve son round. OK?
Tmm :D

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
En kötüsü kovanın agzindaki poşeti sıyırıp içindeki sarikanati karganin, lüferi de kedinin yürütmesidir :(
İkisi de başıma geldi ordan biliyorum artık kapak kullaniyorum
Arkadaşın yaşadığı ve bizzat şahit olduğum olayı anlatmayım. Oltaya sağlam vuruş yapan balığı hemen tasmaladı. Kıyıya kadar balığı getirdi ve tam balığı kıyıya çekecekken balık hırsızı kesti ve kaba lüfer kayaların arasına düştü. Almak için uğraştıysa da nafile. 5 dk sonra su samuru düşen balığı alıp kayanın üzeeinde kütür kütür yedi. Beterin beteri var.

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşın yaşadığı ve bizzat şahit olduğum olayı anlatmayım. Oltaya sağlam vuruş yapan balığı hemen tasmaladı. Kıyıya kadar balığı getirdi ve tam balığı kıyıya çekecekken balık hırsızı kesti ve kaba lüfer kayaların arasına düştü. Almak için uğraştıysa da nafile. 5 dk sonra su samuru düşen balığı alıp kayanın üzeeinde kütür kütür yedi. Beterin beteri var.
Offf bu daha kötüymüş gerçekten de :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...