Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba
Bu sezon ki sarıkanatların maşallahı var. Bunlar adam yer gerçektende.
Uzaktan seyrek ama iri balığı alabilmek için takımların limitlerini zorluyoruz.
Arada akışa denk geldiğimizde keyifli avlar oluyor.
Rastgele
Ekli dosyayı görüntüle 55842 Ekli dosyayı görüntüle 55843 Ekli dosyayı görüntüle 55844 Ekli dosyayı görüntüle 55845 Ekli dosyayı görüntüle 55846 Ekli dosyayı görüntüle 55847
Maşallah Birol tebrikler ,sahte mi kaşık mı?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Merhaba
Rastgele
Ekli dosyayı görüntüle 55842 Ekli dosyayı görüntüle 55843 Ekli dosyayı görüntüle 55844 Ekli dosyayı görüntüle 55845 Ekli dosyayı görüntüle 55846 Ekli dosyayı görüntüle 55847

Gece gece oldumu sımdı reıs sabahı sabah edıcez anlasıldı :) masallah reıs bogazın su gunlerde zort sartlarında guzel ekıpmanlarla yapılan avların keyfı bır baska oluyor cıdden her daım rast gelsın reis .

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Maşallah Birol tebrikler ,sahte mi kaşık mı?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben denemeyi severim. Balık alırken bile sürekli sahte kaşık vs. değiştiririm. Hepsiyle alıyorum balık suyuna göre.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gece gece oldumu sımdı reıs sabahı sabah edıcez anlasıldı :) masallah reıs bogazın su gunlerde zort sartlarında guzel ekıpmanlarla yapılan avların keyfı bır baska oluyor cıdden her daım rast gelsın reis .
Bu gece uyku yok evet :)

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba
Rastgele
Tebrik ederim, avlarınızın bereketi daim olsun. 1 saat önce spin avından geldim. Sonuç sıfır. Tam malzemeleri yıkadım, kuruttum, yerine kaldıracağım. Bereketli raporunuzu gördüm. Yaktım bir sigara.. :) :)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sen hangi kopruden bahsedion galata degildir galiba orda simdi hicbir sekilde cinekop cikacagini sanmiyom gecerken cuma bir gectim isi istavrit tutanda vardi krace tutanda tabiki hic eksik siz o at hirsizi. Tipli carpmaci surusude ordaydi sonumda kefalim soyunu bitirmis birbirlerine bakiyorlardi
Aynen Galatada belli olmaz lüfer çeken oldu o carpmacilarada sinir oluyorum ama anlamazlarki

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim, avlarınızın bereketi daim olsun. 1 saat önce spin avından geldim. Sonuç sıfır. Tam malzemeleri yıkadım, kuruttum, yerine kaldıracağım. Bereketli raporunuzu gördüm. Yaktım bir sigara.. :) :)
Teşekkürler. O da başlayacak az kaldı. Tabi boğaziçi surf yöntemi ağır iş olmasına rağmen bereketlidir.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba
Rastgele
Maşallahhh Furkana rakip çıktı inşallah bi şeyler olur demekki gırgırlar troller şu balığı biraz rahat bıraksalar neler olacak neler rastgelsin

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Maşallahhh Furkana rakip çıktı inşallah bi şeyler olur demekki gırgırlar troller şu balığı biraz rahat bıraksalar neler olacak neler rastgelsin
Furkan da en eski av partnerlerimdendir. Sorun yok o yüzden :)
Evet biraz kurallara uyulsa ne lüferler sarıkanatlar çıkacak da . Bunlara rağmen neslini devam ettirebiliyor hayvan.
Rastgelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...