Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemtrks

Aktif Üye
Adı
cem türksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün tüm ekip olarak meradaydık, sabah gitmek yerine saat 10 gibi inmeyi tercih ettim.
Oldukça zor balıkçılık vardı, açık atmak tekneleri kollamak akıntı kalabalık. Tüm bu şartlara göğüs gererek biraz balık almayı başardım. Bu işte her balık bir tecrübedir, eğitime devam.
Herkese rastgele.

Alet edevat;
Shimano spin power
Tubertini Ap power
Muhtelif sahteler
220-250 gr kurşun

Ekli dosyayı görüntüle 55782
Ekli dosyayı görüntüle 55781
Ekli dosyayı görüntüle 55783
Zoru ve zorlamayı seversin bilirim
tebrikler mallar tam boncuk tekneleri rahat birak ama
devamını bekliyoruz;)

bugün galatada tavalık çıkacak kadar istavrit kraçecilerde var ama iri istavritte çıkıyor çarpmacılarda kilolarca mırmır ve 1 tanede iri bir levrek gördüm onların çarpmasına karşın yemlede mırmır alınır bence hafta sonu olsada denesek dedim ve geçerken gördüklerim bu kadar

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bugün galatada tavalık çıkacak kadar istavrit kraçecilerde var ama iri istavritte çıkıyor çarpmacılarda kilolarca mırmır ve 1 tanede iri bir levrek gördüm onların çarpmasına karşın yemlede mırmır alınır bence hafta sonu olsada denesek dedim ve geçerken gördüklerim bu kadar
istavrit yem ile mi alınıyordu yoksa çapari ile mi ?

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Kardesim nicklerinize baksana ikinizinkide Lüfer baska ne olabilir :):) Bende aynen çino,sarikanat,lufer ve ayni sezonda yakalanan palamut haricinde takim acmiyorum.Bu boslukta son 2 aydir spin meraki sardi levrek pesinde kosup duruyorum masallah sansimda yaver gidiyor :):) Eylul'u iple cekiyorum !!!!
Çok güzel de levrekleri kandiriyorsunuz :)
Valla levrekte skor tablosuna baya bi cizik attın, boş donmeyince insanın şevki de kirilmiyor.
Şu anda da lufergiller sülalesi var ama çok zorlu. Bu hafta niyetim vardı yine işlerden fırsat olmadı, C.tesi gidecektim oraya bile yetistiler.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok güzel de levrekleri kandiriyorsunuz :)
Valla levrekte skor tablosuna baya bi cizik attın, boş donmeyince insanın şevki de kirilmiyor.
Şu anda da lufergiller sülalesi var ama çok zorlu. Bu hafta niyetim vardı yine işlerden fırsat olmadı, C.tesi gidecektim oraya bile yetistiler.
:) dun yine kandirmaya gittim fakat elimiz boş donduk :( artik bogaza yonelecegiz galiba :):)

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Bugün tüm ekip olarak meradaydık, sabah gitmek yerine saat 10 gibi inmeyi tercih ettim.
Oldukça zor balıkçılık vardı, açık atmak tekneleri kollamak akıntı kalabalık. Tüm bu şartlara göğüs gererek biraz balık almayı başardım. Bu işte her balık bir tecrübedir, eğitime devam.
Herkese rastgele.

Alet edevat;
Shimano spin power
Tubertini Ap power
Muhtelif sahteler
220-250 gr kurşun
Biraz da bize bırak diycem de vazgeçtim bırakma. Benim işler hiç azalmayacak anlaşıldı bir türlü kısmet olmayacak :(

Gerçi gelsem bile tutabilirmiyiz onu da bilmiyorum :D Mayıs balığı çok zor.

Resmi görünce aklıma geçen seneden bir replik geldi, öğlene kadar baska yerden ikinci meraya geçince ordaki ekip seni görüp "Nerdensin sen be sabah tam senin balığın vardı " demişlerdi :D

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Güzel tutmuşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...