Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Aynı zamanda tokmak.Mallar boncuk baba.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynı zamanda tokmak.Mallar boncuk baba.![]()
Zoru ve zorlamayı seversin bilirimBugün tüm ekip olarak meradaydık, sabah gitmek yerine saat 10 gibi inmeyi tercih ettim.
Oldukça zor balıkçılık vardı, açık atmak tekneleri kollamak akıntı kalabalık. Tüm bu şartlara göğüs gererek biraz balık almayı başardım. Bu işte her balık bir tecrübedir, eğitime devam.
Herkese rastgele.
Alet edevat;
Shimano spin power
Tubertini Ap power
Muhtelif sahteler
220-250 gr kurşun
Ekli dosyayı görüntüle 55782
Ekli dosyayı görüntüle 55781
Ekli dosyayı görüntüle 55783
istavrit yem ile mi alınıyordu yoksa çapari ile mi ?bugün galatada tavalık çıkacak kadar istavrit kraçecilerde var ama iri istavritte çıkıyor çarpmacılarda kilolarca mırmır ve 1 tanede iri bir levrek gördüm onların çarpmasına karşın yemlede mırmır alınır bence hafta sonu olsada denesek dedim ve geçerken gördüklerim bu kadar
Çok güzel de levrekleri kandiriyorsunuzKardesim nicklerinize baksana ikinizinkide Lüfer baska ne olabilirBende aynen çino,sarikanat,lufer ve ayni sezonda yakalanan palamut haricinde takim acmiyorum.Bu boslukta son 2 aydir spin meraki sardi levrek pesinde kosup duruyorum masallah sansimda yaver gidiyor
Eylul'u iple cekiyorum !!!!
çapari yapıyormuş öğrendiğim kadarıyla fakat pek vaktim yoktu duramadımistavrit yem ile mi alınıyordu yoksa çapari ile mi ?
Çok güzel de levrekleri kandiriyorsunuz
Valla levrekte skor tablosuna baya bi cizik attın, boş donmeyince insanın şevki de kirilmiyor.
Şu anda da lufergiller sülalesi var ama çok zorlu. Bu hafta niyetim vardı yine işlerden fırsat olmadı, C.tesi gidecektim oraya bile yetistiler.
Biraz da bize bırak diycem de vazgeçtim bırakma. Benim işler hiç azalmayacak anlaşıldı bir türlü kısmet olmayacakBugün tüm ekip olarak meradaydık, sabah gitmek yerine saat 10 gibi inmeyi tercih ettim.
Oldukça zor balıkçılık vardı, açık atmak tekneleri kollamak akıntı kalabalık. Tüm bu şartlara göğüs gererek biraz balık almayı başardım. Bu işte her balık bir tecrübedir, eğitime devam.
Herkese rastgele.
Alet edevat;
Shimano spin power
Tubertini Ap power
Muhtelif sahteler
220-250 gr kurşun
Güzel tutmuşlarbugün galatada tavalık çıkacak kadar istavrit kraçecilerde var ama iri istavritte çıkıyor çarpmacılarda kilolarca mırmır ve 1 tanede iri bir levrek gördüm onların çarpmasına karşın yemlede mırmır alınır bence hafta sonu olsada denesek dedim ve geçerken gördüklerim bu kadar