Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Denetim yok maalesef. Şimdi böyle bir olayı haberlerden duymasak nasıl öğrenebilirdik? Boğazda onca gırgır, troll cirit atıyor. Kıyıdan 15 mt uzaklıktan ağ atılıyor. Kimsenin ruhu duymuyor. Çünkü denetim yok. Bu forumda da bir kaç kez denk geldim. Şikayet edenler olmuş sahil güvenliğe; ama pek bir yaptırımı yok ki hala devam ediyorlar balık kırımına. Bence bu tip olaylara güce sahip olan, denetim yapma ve yaptırım uygulama yetkisi olanların el atması gerek. Buradan bu tip olaylara tepki için önerisi olanlar paylaşırsa faydalı olabilir. NAsıl bir yol izlemek gerekir? Bimer'e şikayet etsek faydası olur mu? Belki bir dernek veya STK aracılığıyla bir şeyler yapılabilir.

Hiç bir şey olmaz arkadaşlar, zamanının tarım ve hayvancılık bakanının balık işleme fabrikası ve birkaç tane de av gemiciği olduğunu düşünürsek kimi kime şikayet edeceksiniz diyebilirim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba,
Bugün av arkadaşım Atilla'nın ısrarlarına dayanamayıp Üsküdar'a balığa indim,
Sabah balık hızlıymış 7.30 gibi kayınvalidemden indim son anlarına yetiştim yine geçen avdaki oldu saatlerini ayarlamış gibi yunuslar tam 9 da kıyıyı bastı ve balık bıçak gibi kesti sonrasinda hemen hemen herkez istavrite döndü,
İnanın bir günde 4 mevsimi yaşadım dolu bir yandan bir ara şiddetli yağmur sonrasinda güneş açtı akşam üstü tekrar gökgürültülü yağmur felaket bir gündü,
Nasıl toplanıp kaçtığımı hatirlamiyorum 🙂
Kaynanam sagolsun canı çok balık çekmiş ki hemen temizlemeye girdi o yüzden net foto çekemedim 10 tane kandırabildim 200-220gr çalıştım,
Sabah suyu 3 tanesi limon kendo hariç geri kalan hepsini kaşık ile aldim,

Not:Benim gibi lüfer familyasını yakalama ve eşimin ailesi gibi yeme manyağı degilseniz şayet çok güzel istavrit çıktığını belirmek isterim,
Boylar gayet başarılı bazıları çinakop kadar vardı ve kilolarca alanları gördüm bilginiz olsun,
Daha iyileri sizlere de nasip olsun,
Rastgelsin
20170506_190735.jpg

Arkadaşlar merhaba,
Sabah balık hızlıymış 7.30 gibi kayınvalidemden indim son anlarına yetiştim yine geçen avdaki oldu saatlerini ayarlamış gibi yunuslar tam 9 da kıyıyı bastı ve balık bıçak gibi kesti sonrasinda hemen hemen herkez istavrite döndü,
İnanın bir günde 4 mevsimi yaşadım dolu bir yandan bir ara şiddetli yağmur sonrasinda güneş açtı akşam üstü tekrar gökgürültülü yağmur felaket bir gündü,
Kaynanam sagolsun canı çok balık çekmiş ki hemen temizlemeye girdi o yüzden net foto çekemedim 10 tane kandırabildim 200-220gr çalıştım,

Not:Benim gibi lüfer familyasını yakalama ve eşimin ailesi gibi yeme manyağı degilseniz şayet çok güzel istavrit çıktığını belirmek isterim,
Boylar gayet başarılı bazıları çinakop kadar vardı ve kilolarca alanları gördüm bilginiz olsun,
Rastgelsin
56387 dosyayı görüntüle

Maşallah İlkerim bereketlı bır av olmus afıyet olsun her daım rast gelsın.

Denetim yok maalesef. Şimdi böyle bir olayı haberlerden duymasak nasıl öğrenebilirdik? Boğazda onca gırgır, troll cirit atıyor. Kıyıdan 15 mt uzaklıktan ağ atılıyor. Kimsenin ruhu duymuyor. Çünkü denetim yok. Bu forumda da bir kaç kez denk geldim. Şikayet edenler olmuş sahil güvenliğe; ama pek bir yaptırımı yok ki hala devam ediyorlar balık kırımına. Bence bu tip olaylara güce sahip olan, denetim yapma ve yaptırım uygulama yetkisi olanların el atması gerek. Buradan bu tip olaylara tepki için önerisi olanlar paylaşırsa faydalı olabilir. NAsıl bir yol izlemek gerekir? Bimer'e şikayet etsek faydası olur mu? Belki bir dernek veya STK aracılığıyla bir şeyler yapılabilir.
Bence herhangi bir sonuç alınamaz,
Sebebi o gırgır sahiplerinin arasında kimler kimler var 🙂
Kimse karşısına alamaz o kişileri malesef,

Maşallah İlkerim bereketlı bır av olmus afıyet olsun her daım rast gelsın.
Eyvallah toprak usta 🙂
Felaket bir gündü inan survivor' u yaşadım,
Acuna mail aticam parkulara Üsküdarı da eklesin 🙂
Hava muhalefeti,kalabalık yetmiyormuş gibi bir de hıdırellez için dilek atanlarla doldu sahil balık degil de bunlar yordu beni usta,
Rastgelsin

Bence herhangi bir sonuç alınamaz,
Sebebi o gırgır sahiplerinin arasında kimler kimler var 🙂
Kimse karşısına alamaz o kişileri malesef,
Öncelikle tebrikler güzel av olmuş. Ben de sizin gibi düşünüyorum; ama Yavuzcan'ın da dediği gibi bir şeyler yapmak istiyor insan. Bu olayları görmek ayrı bir sinir yapıyor ben de ayrıca bir şeyler yapamıyor olmak da ayrı bir sinir katsayısı oluşturuyor, maalesf.

Öncelikle tebrikler güzel av olmuş. Ben de sizin gibi düşünüyorum; ama Yavuzcan'ın da dediği gibi bir şeyler yapmak istiyor insan. Bu olayları görmek ayrı bir sinir yapıyor ben de ayrıca bir şeyler yapamıyor olmak da ayrı bir sinir katsayısı oluşturuyor, maalesf.
Hemfikirim lakin Bora abinin yazdıkları zaten konuyu çok güzel özetliyor,
Bugün öğrendiğim kadariyla Üsküdar radar önüne yani av yaptığımız yere basamaklar yapilacakmis muhtemelen 2-3 metre dolgu yapicaklar bir nevi kizkulesinin önü gibi olacakmış,
Oraya da 2-3 tane de büfe koyarlar para bassın diye artık bizim balık işi seneye yalan olur muhtemelen,
Yani bizi bizden başka kimse düşünmez maalesef...

Arkadaşlar merhaba,

Rastgelsin
56387 dosyayı görüntüle
Afiyet olsun

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back