Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam suyu, LRF ile alınmıştır.
Okuma V-System 6'6'' 2-10
Okuma Safina Pro sPa-25
Sahte: Storm So-run Lipless Minnow 90mm
Bloomberg Runner 90mm

Bir tanesi de çantaya girmeden parmağıma öpücük kondurdu. 15 saniye ayıramadım hayvanı çeneyi kitledi. Dün akşamdan beri ara ara kanıyor.
İşte şimdi tam aşıyı sahibi yapmış istesende kutulamayacaksın .Hiçbirseye benzemez bağımlılığı AMATEM FELAN da kurtaramaz seni .Avın herdaim olsun . Rastgele :)

Son düzenleme:

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam suyu, LRF ile alınmıştır.
Okuma V-System 6'6'' 2-10
Okuma Safina Pro sPa-25
Sahte: Storm So-run Lipless Minnow 90mm
Bloomberg Runner 90mm
Bir tanesi de çantaya girmeden parmağıma öpücük kondurdu. 15 saniye ayıramadım hayvanı çeneyi kitledi. Dün akşamdan beri ara ara kanıyor.
Hem tebrikler, hem de çok çok geçmiş olsun diyeyim. O acıyı iyi bilirim. Sanki elin aynı noktasına 10 tane kalın iğneyi aynı anda batırmış gibi oluyor. Allahtan et kopartmamış, Allah korumuş.
Benim de parmağımın ucundan deri kopartmıştı haylazın biri. :)

Hafta sonunu bekle,binbir hevesle ava git daha üçüncü mü dördüncü mü atışında aşağıdaki yakışıklı gelsin oltana neyse ölmesin bari de binbir güçlükle iğneden çıkar sonuç acil servis işin ilginç olan tarafı iğnesi batmadı sadece onun vücudundan çıkan çarpmanın iğnesi battı trakonya çarpmasının enfeksiyon yaptığını biliyordum da vücudundan çıkan çarpmanın iğnesinin enfeksiyon yapacağı hiç aklıma gelmezdi.
İnanılmaz bir sancı ve çok hızlı şişme el fotoğrafı ilaç kullanıldıktan bir kaç saat sonrası, öncesinde çekmek acıdan aklıma gelmedi balığın fotoğrafı da çarpılmadan önce aman deyim bundan sonra sadece trakonya ya değil vücudundan çıkan iğneyede dikkat edin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size de çok çok geçmiş olsun. Deniz canlıları malesef kötü sürprizlerle dolu. Yine de bu kadarına şükür.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Yine bir sabah suyu icin yerimizi aldık bakalim.bugun nasibimize neler cikicak balıkta olan tüm hobidaslara rast gelsin.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Glow renkler ile işe başla tam saatidir

ONEPLUS A3010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sessizdenizci

Daimi Üye
Uzun aradan sonra Rapala yüzdürüleyim dedim ve sabah erkenden yola çıkıp saat 6:00 gibi 175gr kurşunu boğazın derinliklerine indirip sarmaya başladım. İlk seferde balığın binmesi beni ümitlendirmişti ama çok verimli bir gün değildi. İki balık ile günü sonlandırdım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Merhaba,
Bu Cuma günü yine Üsküdar a balığa indim,
Sabah 6 da başladım balığa sabah suyuna 2 balık alabildim inanılmaz seyrekti balik sonra yine her zamanki gibi bir çok kişi istavrite döndü ve ya merayı terk etti,
Herkes sanki benim ağzıma bakıyor "balık çıktı mı İlker" çünkü bir tek ben uğraşıyorum rapala ya :)
Gerçek anlamda büyük boy istavritler çıkıyordu (muhtemelen birçoğu havyarlı anaçlardı)
Namaz ve yemek arası derken saat 3-4 e kadar tek bir balik bile alamadim,
Akşam üstü deniz havalandi, su değişti akıntı başladı dedim ki akşam suyuna balik biraz oynayabilir,
Çok şükür deneye deneye akşam 8 e kadar sadece beyaz kendoyla 8 tane daha aldım. Ve günü 10 balık ile tamamladım,
Eşim ve kaynanamda yanıma geldiler ve kaynanamda çok hevesli olduğu için onunla da bir fotoğraf çektirdim,
Balık boylari 1-2 tanesi hariç çok çok inceydi,
Zor bir gündü balık anlamında ama yine nasibimizi aldık,
Daha iyileri sizlere de nasip olsun,
Rastgelsin.
IMG-20170514-WA0001.jpg
IMG-20170514-WA0000.jpg

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Bu Cuma günü yine Üsküdar a balığa indim,
Sabah 6 da başladım balığa sabah suyuna 2 balık alabildim inanılmaz seyrekti balik sonra yine her zamanki gibi bir çok kişi istavrite döndü ve ya merayı terk etti,
Herkes sanki benim ağzıma bakıyor "balık çıktı mı İlker" çünkü bir tek ben uğraşıyorum rapala ya :)
Gerçek anlamda büyük boy istavritler çıkıyordu (muhtemelen birçoğu havyarlı anaçlardı)
Namaz ve yemek arası derken saat 3-4 e kadar tek bir balik bile alamadim,
Akşam üstü deniz havalandi, su değişti akıntı başladı dedim ki akşam suyuna balik biraz oynayabilir,
Çok şükür deneye deneye akşam 8 e kadar sadece beyaz kendoyla 8 tane daha aldım. Ve günü 10 balık ile tamamladım,
Eşim ve kaynanamda yanıma geldiler ve kaynanamda çok hevesli olduğu için onunla da bir fotoğraf çektirdim,
Balık boylari 1-2 tanesi hariç çok çok inceydi,
Zor bir gündü balık anlamında ama yine nasibimizi aldık,
Daha iyileri sizlere de nasip olsun,
Rastgelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 56815 Ekli dosyayı görüntüle 56816
Yine çok iyi iş çıkarmış ve raporlamışsın abi maşallah daim olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...