Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bakirkoy zeytinburnu oteller bolgesi spin yapiyormu bilgisi olan varmi yagmur durdu hava acti aksam suyu yapsammi ?

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pazar gününü değerlendirmek için oltayı kapıp sahillere koşanlar bugün boş döndüler.

Çinekop çaparime deli gibi asılan bir eşek istavriti sayesinde kısa bir heyecan yaşadım. Bu kısır günden bana kâr kalan tek şey o oldu. :)

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu an Beylerbeyi'nden dönüyorum. Sabah yağmurdan dolayı gidemeyince bi akşam suyunu deneyeyim dedim.Kurşun arkası rapala çalıştım.Dişli çıkmadı.Su biraz yeşile dönmüştü

B

BS Okuru

Misafir
Bu da benden olsun sezon finali Ramazan sonuna bu balık kalırsa giderim yoksa palamut akmaya başlayana kadar daha da balığa gitmem. Sabah 8 akşam 8 200,230 gr kurşun kendo ve strike pro sahte kullanıldı Avrupa yakası balıklar 22 ,25 cm

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Makina + kamış kombininizi çok beğendim ;)
Severek 4 yıldır kullaniyorum aynısını nacizane tavsiyem o makina biraz daha ip istiyor gibi duruyor,
Her daim rastgelsin

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Makina + kamış kombininizi çok beğendim ;)
Severek 4 yıldır kullaniyorum aynısını nacizane tavsiyem o makina biraz daha ip istiyor gibi duruyor,
Her daim rastgelsin
Farkındayım İlker biraz üşengeçlikten saramadım ondan ona aktar sonra geri sar falan filan zor geldi açıkçası ama aklımda

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...