Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sahurdan sonra sabah suyuna dustuk yollara. Bugunku kismetimizde 2sarikanat 4cinekop vardi. Balik cok kuculmus.2adet Yaprak denize iade edildi. Bogazdaki son durum bu. Herkese rasgele. Avimiz 05:00ile 10:00 arasi surmustur.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biraz bogazi turladik sonra. Kirace katliami vardi resmen. Katliamcilarin keyfine diyecek yoktu. 3-4 mera gezdim heryer oyleydi. İstavrit yoktu. Keske gitmeseydim dedim cok sinir oldum insanlara.

B

BS Okuru

Misafir
Merhaba,
Dün sahura kalkamadigim için oruç tutamadım ve sabah 8 aksam 6 mesai gibi Üsküdar da baliktaydim,
Sabah suyuna inemedim ama tek balık dahi çıkmamış zaten tek bir kişi olta atmış o da sonrasinda çapariye dönmüş,
Ramazan ayi olduğu için Pazar günü dahi kalabalık yoktu,
Rüzgar ve akıntı vardı ama öyle balığı ve bizi bozacak kadar etkili değildi,
Oruclu olmadığım için durmaksizin çalıştım kendimi parcaladim desem yeridir,
Sadece 2 adet çinekop alabildim,
Atmadigim şey denemedigim ilişken altı kalmadı hırs yapınca takım da verdim lakin gerçekten balık yoktu,
Duyduğum kadarıyla bir haftadır balik yapmıyormuş balık yürüdü gitti diyorlar ben de dün bunu test ettim,
Dönüş balığını kapatıp takımları kaldırdım,
Kısmetse sezonda görüşmek dileğiyle,
Rastgelsin

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba,
Pazar sabahı sahur da yola çıkıp 5 gibi arnavutköy de rapala kaşık atmaya başladık, oruçlu oruçlu.
2 kişi rapala atıyorduk, iki kişi istavrit çaparisi, diğerleride bizi izliyordu, ( kim sonuç alırsa onu takmak için bekliyorlar )
Sonunda istavrit kazandı :) :)
7 gibi bende istavrit e döndüm, 8 gibi yanımdaki arkadaşın çaparisindeki 4 istavritin bir tanesi yarım geldi, yarısını alıp gitmiş,
Sonrada çok ah çeksemde istavrite devam ettim,
bazen 150 gr dibi bulmadı, bazen 100 gr dibi buluyordu çapari ile.Genelde yeşil köstek beyaz iğne daha iyi iş yaptı, balıkların boyu iyi sayılırdı, kraçadan büyük istavritin hemen altı idi,
Ara ara takoz istavrit denecek büyük istavritler çıktı
syg.

Son düzenleme:

GokhanKeskin777

Yeni Üye
Adı
Gökhan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhabalar,
Bu akşam 20:00 gibi emirgan boyacıköy açıklarında balığa düşmeyi düşünüyoruz.
O bölgeden ne çıkarabiliriz? Bizlere önerebileceğiniz yem ve takım tavsiyeleri olur mu?
Saygılar.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
KONU DIŞIDA OLSA PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
Bu pazar günü her zaman olduğu gibi sarıyere indim. sahil güvenlikten başlayarak set balık restorana kadar uzanan sahilde her zamanki yerime oltalarımı serip ( var - yok demeden ) deniz güneş balık misali zaman geçirmeye çalıştım. akşam 4 ten sonra bulunduğum yere çay kahve satmak için gelen sarıyerin yerlilerinden bazıları < abi boşuna belkeme burda balık çıkmaz > dediler. sorun değil sonuçta balık yok ama deniz güneş dedimsede saat 8 oldu bir oltanın ucu dahi kımıldamadı. ne çapari ne yemli. sonra saat 8 gibi yine satıcılardan biri < abi bir haftadır buraya bir tene dadandı her akşam saat 21 - 01 arası buraya ağ atıyor. hatta hafta içi saat 10 dan sonra dinamit bile sallıyor > dedi. yahu nasıl olur. sahil güvenliğin burnunun dibinde kıyıya 10 mt mesafede ağı geçtim nasıl körfez içinde dinamit atar dedimsede bunu diğer iki üç kişi daha teyit edince şaşırdım kaldım. ve saat 9 gibi sözü geçen tekne geldi. hava karanlık. saat 12 ye kadar sahil güvenlikten başlayarak körfezi turladı durdu. saatlerce gezdi pazar günü olması sebebi ile sahil kalabalıktı. yada başka bir sebepten olsa gerek ne ağ attı ne dinamit. sanırım hafta içine deneyecek şansını. HANİ BAĞIRIYORLAR MALUM BALIK TEKNELERİ. GEÇEN SENE 5 TON ÇEKİYORDUK. BU SENE 3 TONA DÜŞTÜ. BALIK YOK DİYE. BİZLER SUSTUKÇA - SAHİL GÜVENLİK SUSTUKÇA - BİRİLERİDE AMAANN BANANE DEDİKÇE SENEYE O 3 TONUDA ARAYACAKLAR. BİZİM ÇOCUKLUĞUMUZDA BOĞAZDAN ÇEKTİĞİMİZ MEZGİT - ZARGANA - İZMARİT ZATEN BİTTİ. ELİMİZDE KALA KALA İSTAVRİT - ÇİNEKOP - ÜÇ BEŞ LEVREK KALDI. SENEYE BİZ OLTACILARDA ELİMİZE BİRER SONAR TARAYICI ALIP ÖYLE GEZERİZ ARTIK ( ODA KALIRSA ) SAHİLLERDE KIYILARDA MERALARDA.
HERKESE RAST GELSİN.

Son düzenleme:
B

BS Okuru

Misafir
Bu pazar günü her zaman olduğu gibi sarıyere indim. sahil güvenlikten başlayarak set balık restorana kadar uzanan sahilde her zamanki yerime oltalarımı serip ( var - yok demeden ) deniz güneş balık misali zaman geçirmeye çalıştım. akşam 4 ten sonra bulunduğum yere çay kahve satmak için gelen sarıyerin yerlilerinden bazıları < abi boşuna belkeme burda balık çıkmaz > dediler. sorun değil sonuçta balık yok ama deniz güneş dedimsede saat 8 oldu bir oltanın ucu dahi kımıldamadı. ne çapari ne yemli. sonra saat 8 gibi yine satıcılardan biri < abi bir haftadır buraya bir tene dadandı her akşam saat 21 - 01 arası buraya ağ atıyor. hatta hafta içi saat 10 dan sonra dinamit bile sallıyor > dedi. yahu nasıl olur. sahil güvenliğin burnunun dibinde kıyıya 10 mt mesafede ağı geçtim nasıl körfez içinde dinamit atar dedimsede bunu diğer iki üç kişi daha teyit edince şaşırdım kaldım. ve saat 9 gibi sözü geçen tekne geldi. hava karanlık. saat 12 ye kadar sahil güvenlikten başlayarak körfezi turladı durdu. saatlerce gezdi pazar günü olması sebebi ile sahil kalabalıktı. yada başka bir sebepten olsa gerek ne ağ attı ne dinamit. sanırım hafta içine deneyecek şansını. HANİ BAĞIRIYORLAR MALUM BALIK TEKNELERİ. GEÇEN SENE 5 TON ÇEKİYORDUK. BU SENE 3 TONA DÜŞTÜ. BALIK YOK DİYE. BİZLER SUSTUKÇA - SAHİL GÜVENLİK SUSTUKÇA - BİRİLERİDE AMAANN BANANE DEDİKÇE SENEYE O 3 TONUDA ARAYACAKLAR. BİZİM ÇOCUKLUĞUMUZDA BOĞAZDAN ÇEKTİĞİMİZ MEZGİT - ZARGANA - İZMARİT ZATEN BİTTİ. ELİMİZDE KALA KALA İSTAVRİT - ÇİNEKOP - ÜÇ BEŞ LEVREK KALDI. SENEYE BİZ OLTACILARDA ELİMİZE BİRER SONAR TARAYICI ALIP ÖYLE GEZERİZ ARTIK ( ODA KALIRSA ) SAHİLLERDE KIYILARDA MERALARDA.
HERKESE RAST GELSİN.
Maalesef aynı şey Pendik için de geçerli .
Marinanin sağında yunusa doğru tamda akşam
Suyuna doğru sahil şeridini temizliyorlar ağ ile

%+$#@¤ωω¤⊙£¥££¢¢§§§§§¥¥¥¥¤⊙ω§¿¿¿¿¿

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
HERKESE RAST GELSİN.
Ben sahil güvenliği 3 4 kere çağırdım hepsinde de yasal olduğu idda edilerek geri dönüş yapıldı ve tekneler ağ bırakmaya devam etti. maalesef sahil güvenlik te karışmıyor pek artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...