Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldin arkadaş, biraz üslupta dikkat istesek nasıl olur. Daha bismillah konuya daldın birde yazdığın kişilerin profil bilgilerine bir bakın istersen. Bunun yanında foruma hiç göz gezdirdin mi yada yazdığın konu başlığına baktın mı, mesela burasının başlığı istanbul boğazı ve çevresi bursa biraz uzak kaçıyor

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence istanbul boğazı ve çevresi balık avı durumuna arabayla kaç km hızla gideceğimiz de uzak kaçıyor :)

B

BS Okuru

Misafir
Tabi canım ben şimdi göztepeden rumeli hisarına gitsem vay halime

B

BS Okuru

Misafir
Ama şehir hatları vapurlarından bir teklif geldi, gel limanda akşam sen balığı tut biz mangalı yakalım rakıyı da beraber öldürelim diye... Şehir hatlarıyla ciddi düşünüyorum

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba,

Bu işlere yeni girmiş biri olarak 10 yaşındaki oğlumla yenikapı-haliç-sarayburnu civarlarında güzel bir balık deneyimi yaşamak istiyoruz. 4,20 surf kamışım ve banax sx4000 makinem var bir tane de idare edecek alba star 2,70 erma combo başlangıç seti almak istiyorum muhtemelen bu ekipmanla ancak çapariyle istavrit/mezgit alabilirim.

Başlangıç Balıkçılık ve Keşif - ERMA COMBO KAMIS MAKİNE SET

Cumartesi günü nereye gitmemizi tavsiye edersiniz ?

Ayrıca Küçükçemecede tekne avı da yapabilirim. 1,80 kamışım da var ama bu kez oğlum için makine almam gerekecek. İlk etapta minimum masraf yapmak istiyorum. Her türlü tavsiyeye açığım.

Son düzenleme:

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar merhaba,

Bu işlere yeni girmiş biri olarak 10 yaşındaki oğlumla yenikapı-haliç-sarayburnu civarlarında güzel bir balık deneyimi yaşamak istiyoruz. 4,20 surf kamışım ve banax sx4000 makinem var bir tane de idare edecek alba star 2,70 erma combo başlangıç seti almak istiyorum muhtemelen bu ekipmanla ancak çapariyle istavrit/mezgit alabilirim.

Başlangıç Balıkçılık ve Keşif - ERMA COMBO KAMIS MAKİNE SET

Cumartesi günü nereye gitmemizi tavsiye edersiniz ?

Ayrıca Küçükçemecede tekne avı da yapabilirim. 1,80 kamışım da var ama bu kez oğlum için makine almam gerekecek. İlk etapta minimum masraf yapmak istiyorum. Her türlü tavsiyeye açığım.
Aramıza hoş geldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...