Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar Zargana ne zaman çıkıyor, Yenikapı veya Sarayburnunundan yakalanbiliyor mu ?

Selamlar,
Pazar günü Anadolu Feneri tarafına gideceğim. Gitmişken de bi şansımı denemek istiyorum. O tarafta mevsime uygun ne tutabiliriz? Ne çeşit bir takım atmak lazım suya? Yardımlarınızı rica ediyorum 🙂

Arkadaşlar Zargana ne zaman çıkıyor, Yenikapı veya Sarayburnunundan yakalanbiliyor mu ?

Zargana bu ayın sonunda bir ihtimal olarak su yüzeyine çıkar. Belirli bölgelerde ipek ile avlanabilirsiniz. Şuandada çıkar ama yasal boyutunda değil daha küçükler.
Bende gündüz zargana, gece sarıkanat için hazırlık yapıyorum bakalım.

Akıntı burnuna ağ atanı gördük üsküdar ne ki, ayrıca latife yapana atlayıp ciddiye alıp üzerine yürümek veya küçümsemek ya uykusuzluk yada uyku mahmurluğu gibi geliyor.
Neyse siz olmaz edilmez yapılmaz diye düşünmeye devam edin 😀
Aynen bende gordum akinti burnunda

Merhaba Abilerim bugün kuzguncukta balığa çıkmayı planlıyorum boğazda balık durumu nedir acaba bilginiz var mı Arkadasim ciktin mi ava bilmiyorum msjnı yeni gordum kayitaiz kalamadim
Kuzguncuk balik avi icin pek uygun bir mera degildir akintisi bol dibi ilisken doludur
Hedef baligin nedir bilmiyorum Aksamlari bol iskorpit olurdu kefal de olur ama he aklima geldi birde ikinci parkta yani Caminin sag tarafi zargana yaptigini da gordum ama bu donem varmi bilmiyorum
Teşekkürler şimdiden

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back