katilhamsi
Daimi Üye
Arkadaşlar Zargana ne zaman çıkıyor, Yenikapı veya Sarayburnunundan yakalanbiliyor mu ?
Arkadaşlar Zargana ne zaman çıkıyor, Yenikapı veya Sarayburnunundan yakalanbiliyor mu ?
Aynen bende gordum akinti burnundaAkıntı burnuna ağ atanı gördük üsküdar ne ki, ayrıca latife yapana atlayıp ciddiye alıp üzerine yürümek veya küçümsemek ya uykusuzluk yada uyku mahmurluğu gibi geliyor.
Neyse siz olmaz edilmez yapılmaz diye düşünmeye devam edin 😀
Dun akinti burnunda alan olmustuArkadaşlar Zargana ne zaman çıkıyor, Yenikapı veya Sarayburnunundan yakalanbiliyor mu ?
Merhaba Abilerim bugün kuzguncukta balığa çıkmayı planlıyorum boğazda balık durumu nedir acaba bilginiz var mı Arkadasim ciktin mi ava bilmiyorum msjnı yeni gordum kayitaiz kalamadim
Kuzguncuk balik avi icin pek uygun bir mera degildir akintisi bol dibi ilisken doludur
Hedef baligin nedir bilmiyorum Aksamlari bol iskorpit olurdu kefal de olur ama he aklima geldi birde ikinci parkta yani Caminin sag tarafi zargana yaptigini da gordum ama bu donem varmi bilmiyorum
Teşekkürler şimdiden
2 sene önce Üsküdar gibi bir merada en üstteki palyaço olanla güzel bir palamut yakalamıştim ben de riversea,target,kendo,willy,runner kalıbına bayılıyorum lakin hızlı sarimda takla atiyor o yüzden palamut hızlı sarimda en güzel yüzen kalıp bu sniper,aragon,eurofish bana göre,
Engin şimdiden kol'ların bazı bölge'lerinde iyi kas'lar oluşmuştur herhalde🙂Klasik palamut merasında denemelere devam.
Henüz gelen giden yok.