Musti.barut
Daimi Üye
teşekkürlerTebrikler Usta her daim rastgelsin..
10 gündür sabah akşam gittim levrek için. Hep boş döndüm![]()
![]()
kısmet denk getirmek önemliForum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
teşekkürlerTebrikler Usta her daim rastgelsin..
10 gündür sabah akşam gittim levrek için. Hep boş döndüm![]()
![]()
kısmet denk getirmek önemli
saolasın adaş@Musti.barut adaş ortalığa bomba atıp kaçıyorsuntebrikler. Bir sonraki raporunu bekliyor olacağım, Rast gele...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
meraları yoklamak gerek
O gün, bugündür.Dün kiloluğa yakın bi balıpın kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyorum ama bugün hesaplaşıcaz
Tebrik ederim.
Böyle güzel raporlar görmek sevindirici.[/QUOTE
tebrikler musti rastgelsinçok şükür bugünde nasibimizi aldık
balık bir girdi bir çıktı kaçanlar hoplayanlar zıplayanlar derken kısmetimiz bu kadarmış
kamış daiwa ballistic 2.74
makina ceymar 40
ip örgü duel hardcore tt lipless
çeşitli sahteler
herkese rastgelsin![]()
![]()
Maşallah" çeşit yapmışsın Mustafa,çok şükür bugünde nasibimizi aldık
balık bir girdi bir çıktı kaçanlar hoplayanlar zıplayanlar derken kısmetimiz bu kadarmış
kamış daiwa ballistic 2.74
makina ceymar 40
ip örgü duel hardcore tt lipless
çeşitli sahteler
herkese rastgelsin![]()
![]()
teşekkür ederim cem abi eksik olmatebrikler musti rastgelsin

eyvallah Ercüment abi aynen gittim mera süprizlere açık ne geliceği belli olmuyorMaşallah" çeşit yapmışsın Mustafa,
Afiyet olsun.

Balıklar güzel,mera güzel,rapor güzel.eyvallah Ercüment abi aynen gittim mera süprizlere açık ne geliceği belli olmuyor![]()
Geçen benim tuttuğum vonozda da havyar vardı ve çok şaşırdık. Çok enteresan gerçekten. Bu sene doğan balıkta havyar var.Bu tuttuğum palamutta havyar vardı galiba normal bir olay değil sanırım, 3 mm uzunluğunda yüzlerce vardı yuvarlak değil di