Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Abi en fazla iki kere sarıp geri boşaltırsın. Bence misina sar. Yapışkan şey. Ne olur ne olmaz. Suya girecek çıkacak. Yine de siz bilirsiniz tabii ki ama ben misina sarıyorum alta. Göz kararı yapıyordum hep. Sabri abinin dediği de güzel bir yöntemmiş.

@gsozata Bant yerine varsa kullamadığın, eski de olur mono misina sar. Yukarıda denilen gibi ipi sar, sonra misine bağla dolana kadar sar. Dolunca başka bir boş makaraya aktar. Tavsiyem şişe gibi bir şeye sarma. Nereden bakarsa 400-500 metre şişe gibi bir şeyin üstünde kontrolü zor oluyor, bi karışırsa aman...

Akülü vidalama vs varsa bunu dene hem eli yormuyor hem de çabuk oluyor.
5045469b4f8e2256a2ed2013f795df4b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@gsozata Bant yerine varsa kullamadığın, eski de olur mono misina sar. Yukarıda denilen gibi ipi sar, sonra misine bağla dolana kadar sar. Dolunca başka bir boş makaraya aktar. Tavsiyem şişe gibi bir şeye sarma. Nereden bakarsa 400-500 metre şişe gibi bir şeyin üstünde kontrolü zor oluyor, bi karışırsa aman...

Akülü vidalama vs varsa bunu dene hem eli yormuyor hem de çabuk oluyor.
5045469b4f8e2256a2ed2013f795df4b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akülü vidalama varda onun önündeki nedir, tornavida ağzı uzatma mı ?

Buğün günlerden vanozdu malesef suya en az 7 veya 8 adet saldım 4 adet birine verdim payıma seçmece kalanlar bu çok sükür sezona iyi başladım sabah balık yapmadı öğlene doğru başladı 14.00 avımı sonlandırdım Anadolu yakası kurşun arkası oltası suda olan herkese rastgele
7370d26744d4d8a9f1793f9a91fa925c.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad tebrikler güzel av olmuş rapalamı kaşımı acaba.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back