B
BS Okuru
Misafir
yeni başladım klips kullanmaya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bugun gelen 2 yaprak istavritlerin havaya zipladigi yerde dipten geldi, istavrit bildigin yunuslar gibi suyun ustune zipliyordu, bende yem diye dusunuyordum fakat hemen altindan 2 kez yaprak gelince acaba diye dusundun..Istavritler yeme saldırıyor.. Her tarafta var öyle oynaklar. Avci oynatmiyor
Bir tek hamsi kayıp.Batumdan boğaza kadar.Emeginin karşılığını almış bu güzel bir haber zaten istavrit sardalye ortadan kaybolsun bakin siz sonra şenliğe
Şu an yem balığı çok fazla illaki 1-2 balık vardır ama taze yemden dönüp sahteye bakmıyor 1 haftaya yemli 15-20 güne de rapala başlar Allah nasip ederse,
Rastgelsin
Abi bugun kuleliden 2 tane hamsi aldim, 2 tane sardalya.. samandirali capariyleBir tek hamsi kayıp.Batumdan boğaza kadar.
Nacizane; ayni markanin monofilamnet ve floracarbon ayni kalinlikta misinasini alip kontrol edebilirseniz ceker mukavemet farkini gorebilirsiniz bence, dugum icinde klasik rapa dugumu, daha acildigini dugumden koptugunu gormedim floracarbon ileFluorocarbonun mukavemeti fazla olmaz tam tersi düğüm zayıf olur. Cinekop için 0,24 civari. Palamut için ise en aşağı 0,28, 0,40 a kadar yolu var..
cok gecmis olsun uzuldum iste o gibi insanlar basa bela onlar olmasa rahatiz istesekte takilacak elinde sonundada olsaSaat 18:00 den 20:30a kadar akıntı burnundaydık, baştan söyleyeyim balık tutamadık palamut alan felanda görmedik sadece tek tük istavrit çeken vardı ama farklı bir konu daha var sinir olup geri döndük.
Arkadaşım daha önce istavrit haricinde balık tutmamıştı, fenerin sağ tarafı doluydu, arkadaş da biraz acemiydi rahatsız etmek istemedik milleti, deli gibi akıntı olmasına rağmen bizde soluna geçtik 150gr kurşun la çapari sallamaya başladık 2-3 gündür palamut görüyoruz gaza geldik. sonra ben kurşun arkası denedim felan tık yok.
Arkadaşım çapariyi yan tarafdaki karaktersizin birine takmış akıntıdan kaynaklı çocuğunda hatası yok gidin başka yerde atın felan adam arıza çıktı bağırdı çağırdı, artistlik diz boyu, profesyonelmiş, o bilirmiş aşırı dengesiz bir herif ama gel gör ki ufacık kıraça peşinde.
Neyse dedim tatsızlık olamasın bir süre sonra yanına gittim, abi spin mi deniyorsunuz ne atıyorsunuz felan diye laf atayorum, kaşık mı diyorum yok, rapalamı yok, sonra sen oltanı al git bilmiyorsun diyo sende doğduğunda bilerek doğmadın felan dedim silikon atıyormuş.
bir şerefsiz bizi dinden imandan çıkarttı, son bir aydır it gibi çalışıyoruz illede balık tutalım derdindede değildik, kafa dağıtalım dedik daha fitil olup geri döndük yani.
Böyle egoist karaktersizleri gördüğümde üzülüyorum harbiden insanlıktan nasibi almamışlar, yeri geldi başkası bana taktı özür diledi çıkarttım takım verdim güldük geçtik, iyilik et iyilik bul derler beni nerde karaktersiz varsa o buluyor arkadaşında canı sıkıldı haliyle, bi ara vurayım denize atayım dedim yaşı bizden büyük saygımız var.
Döndük geri geldik. olay böyle.
evet kullanıyorum cemil abi cevap yazacaksın diye bekliyorumRapala klipsi kullanmıyormusunuz?