Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OkNisT

Üye
Adı
Okan KARAKAYA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cok gecmis olsun uzuldum iste o gibi insanlar basa bela onlar olmasa rahatiz istesekte takilacak elinde sonundada olsa
Adamın bir zararı olsa tamam diyecem zaten yanımda koca bir çanta takım rapala var çıkartıp vereyim ama sadece çaparinin 1 kancası onun kancaya takılmış 20 snde ayırdılar bitti büyüttüğü olay bu.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adamın bir zararı olsa tamam diyecem zaten yanımda koca bir çanta takım rapala var çıkartıp vereyim ama sadece çaparinin 1 kancası onun kancaya takılmış 20 snde ayırdılar bitti büyüttüğü olay bu.
ins cinekop zamani bu durumu yasamayiz

OkNisT

Üye
Adı
Okan KARAKAYA
Kan Grubu
O Rh Pozitif

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
evet kullanıyorum cemil abi cevap yazacaksın diye bekliyorum :)
Kullanıyorsun ama , klipsi her av da değiştirmeye gerek yok..Her av dönüşü, tatlı su ile kafadaki ipi yıkasan, 5/6 av klipsi değiştirmene gerek yok..bu durumda ipin de kısalmaz...
En kötü ince ip kullanıp , ucuna şok yaparsın..
Şok kısaldıkça sadece yeni şok yapabilirsin..
Bu durumda da ana ipin kısalmaz..
Şimdş sen söyle bakalım, o ip neden kısalıyor;)

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sorma bugün pazarda sardalyayı Çanakkale hamsisi diye 10 tl den satıyorlardı bir bayan bilmiyor bak hamsi alayım dedi.
Dedim hamsi değil o aldanmayın ne peki dedi sardalya dedim.almadan gitti.helali haramı bilmeyince....kişi....
Ayni durumlara ben de cok sahit oldum
Birkeresinde de arkadas hamsi kasasini sardalyayla doldurmus dedim bir kilo hamsi ama sardelyeleri ayikla adam agzini bile acmadi yarim saat urasti:)

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstanbul gibi yerde Galata köprüsünde kefali Galata levreği diye satıldıktan sonra Deniz olmayan bölgelerde bu çok normal.
Abi bagırıyor canlı balık amca kovaya bakıyor tanımıyor balıgı ne balıgı bu kardesim kilosu kaca abinin cevabi sarı kulak ilarya simdi tuttum amca kefal ulan kefal demenek icin zor tuttum kendimi :)

B

BS Okuru

Misafir
Diyorum ki bir gün 2-3-4 araba artık kaç olursa toplanıp çubuklu hayalin o tarafa gidelim, biri bende ve 4 kişiyi daha göztepeden yada yol üzerinden alabilirim, başka kimler gelir? Hem sohbet muhabbet hem wc ye gidişlerde malzemeyi emanet bırakabiliriz hemde çok sayıda olacağımız için can sıkan bir şey olmaz tabi hemde tanışmış oluruz ne dersiniz...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Diyorum ki bir gün 2-3-4 araba artık kaç olursa toplanıp çubuklu hayalin o tarafa gidelim, biri bende ve 4 kişiyi daha göztepeden yada yol üzerinden alabilirim, başka kimler gelir? Hem sohbet muhabbet hem wc ye gidişlerde malzemeyi emanet bırakabiliriz hemde çok sayıda olacağımız için can sıkan bir şey olmaz tabi hemde tanışmış oluruz ne dersiniz...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi fikir on numara. Parselleriz 50-100 metreyi rahat rahat :) ama ctesi ya da pazar olsun bu iş :)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Kullanıyorsun ama , klipsi her av da değiştirmeye gerek yok..Her av dönüşü, tatlı su ile kafadaki ipi yıkasan, 5/6 av klipsi değiştirmene gerek yok..bu durumda ipin de kısalmaz...
En kötü ince ip kullanıp , ucuna şok yaparsın..
Şok kısaldıkça sadece yeni şok yapabilirsin..
Bu durumda da ana ipin kısalmaz..
Şimdş sen söyle bakalım, o ip neden kısalıyor;)
genelde her av sonrası değiştiriyorum klipsi dediğin gibi abi aslında önceden klips kullanmıyordum sahte her değiştiğinde ip gidiyordu sürekli ipe de deli paralar veriyoruz sonradan klips kullanmaya başladım ama iş işten geçmiş oldu

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Abi bugun kuleliden 2 tane hamsi aldim, 2 tane sardalya.. samandirali capariyle

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aranan 5 katlı apartman yüksekliği gibi 500-3km arayla 50-100 grup yüzen karadeniz hamsisi...;)
İŞTE BU BU BOLLUK 3 SENEDİRYOK.
Hamsi palalamut ve lüferin karadenizdeki çerezi ve büyüme,
yağlanma kaynağıdır,hamsi yememiş balık ince olur.
palamut ve lüfer boğaziçine girince hamsiye soğur,önünde varsa sardalya,
sonra gümüş yer,tirsiye,çaçaya bakmaz izmarit arar,yaylır.
İstavriti altına alır kıyılatır çok hoyrat olur.Şimşekli ve rüzgalı hava ertesi kanal içinde birikir akıntı ile akmaz terse döner,kıyı yoklar,tekrar üsküdar önüne gelirse,
yem azsa kendi vanozlarını yer.
eminönü,kumkapı,harem arasında zargana yer,bu son yemidir marmarada yanlız zargana arar,zargana yeterli değilse önce izmarit,bir daha izmarit arar,kendi soyunu yer,yapraklar tükenince istavrit arar.
fenerbahçe burnunu dönünce menüde sadece zargana vardır,vanoz ve yaprakları
yemiş gruplar çok azı istavrit için kıyı yoklaken drogos sonrası tekneden yaprak veya canlı zarganayla yakalanır.
Bu tekne uzun olta avlarında en verimli mera tuzladır.
saray burnu,boğaz hattını 3 katlar.
Cengiz balıkçılıktan yıldıray ve arkadaşlarıı avcı tekne ile shov yapmıştı,
Tuzlada 400 parça kaba lüferle.
83 yaşındaki Kara sabahattin reisin 270 lüfer, 34-40 cm aldığı balığı geçtiler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...