Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harunonay

Aktif Üye
Adı
Harun Onay
Kan Grubu
O Rh Pozitif

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Diyorum ki bir gün 2-3-4 araba artık kaç olursa toplanıp çubuklu hayalin o tarafa gidelim, biri bende ve 4 kişiyi daha göztepeden yada yol üzerinden alabilirim, başka kimler gelir? Hem sohbet muhabbet hem wc ye gidişlerde malzemeyi emanet bırakabiliriz hemde çok sayıda olacağımız için can sıkan bir şey olmaz tabi hemde tanışmış oluruz ne dersiniz...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güzel olur. zamanın uyması durumunda ben gelirim

B

BS Okuru

Misafir
Gün belirleyelim kimler gelmek istiyorsa, herhangi bir pazar sabahı olabilir mesela 2 hafta sonra pazar.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi bagırıyor canlı balık amca kovaya bakıyor tanımıyor balıgı ne balıgı bu kardesim kilosu kaca abinin cevabi sarı kulak ilarya simdi tuttum amca kefal ulan kefal demenek icin zor tuttum kendimi :)
İlerya zaten kefalin küçüğüne denir bunda sıkıntı ne anlamadım :D

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İlerya zaten kefalin küçüğüne denir bunda sıkıntı ne anlamadım :D
Sıkıntı halk dilinde yoğunlukla kefal diye bilinen balığın daha az kullanılan isimlerini zikrederek pazarlamaya çalışması :) malum halk dilinde kefal b.k balığıdır :)

ds_ssf

Üye
Karadeniz konusuna sinoptan yazmış bir arkadaş, çinekop daha küçük diyor. Anlaşılan denizin biyolojik takvimi 1 ay geriden geliyor bu sene.

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Nacizane; ayni markanin monofilamnet ve floracarbon ayni kalinlikta misinasini alip kontrol edebilirseniz ceker mukavemet farkini gorebilirsiniz bence, dugum icinde klasik rapa dugumu, daha acildigini dugumden koptugunu gormedim floracarbon ile ;) , 0.40 ile şok lider yapıyorum yine nacizane, isimi goruyor...
Fluorocarbonlar sert misinalardir ve düğüm mukavemetleri zayiftir. Ha testini yaptim mi yapmadim ancak gördüğümüz, duyduğumuz, tecrübe ettiğimiz budur.

Beden misinasi için bahsediyorum, şok farklı bir şey. Bu sene pek olmasa da geçen sene palamutta 0,30lar 0,35ler çok patladı..

Tabii yine de görüşünüze saygi duyarim. Benim de nacizane tavsiyem cinekop için 0,25, palamutun donemine gore 0,30 veya 0,35

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Abi bagırıyor canlı balık amca kovaya bakıyor tanımıyor balıgı ne balıgı bu kardesim kilosu kaca abinin cevabi sarı kulak ilarya simdi tuttum amca kefal ulan kefal demenek icin zor tuttum kendimi :)
İlarya kefalin küçüğü,sarı kulak veya altınbaş en makbulü rus kefalıdır ve çok lezzetletlidir.
Rusyadan gelir sularımıza Altınbaş ve kral kefaide denir.
Eskiden adı çar kefaliymiş.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...