Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Diyorum ki bir gün 2-3-4 araba artık kaç olursa toplanıp çubuklu hayalin o tarafa gidelim, biri bende ve 4 kişiyi daha göztepeden yada yol üzerinden alabilirim, başka kimler gelir? Hem sohbet muhabbet hem wc ye gidişlerde malzemeyi emanet bırakabiliriz hemde çok sayıda olacağımız için can sıkan bir şey olmaz tabi hemde tanışmış oluruz ne dersiniz...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana uyar, bende 3-4 kisi alabilirim, cekmekoyden gelirken, 3 ideal bence, cunku takimlarida sigdirmamiz lazim ;)

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Not rus kefali hem denizde hem tatlı suda yaşayan bir balıktır.
Denizle bağlantılı bir göle 50 ton yavru bırakılmıştır 5 sene önce allahtan ulaşım zor.Yaşıyorlar,yaşıyacaklar.
Simdi benim kafam karisti altinbas yani sari kulak haricinde birde farkli olarak rus kefali var dimi hani su sari gözlu olan
Esref abi sari kulaklardan bu sene üskudar da cok cikiyor ve gayet iriler bu sarikulaklarda yanlis anlamadiysam göç baligi rusyadan gelenlerden peki tati nasildir abi oltamiza atlarsa alikoyalim mi

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Mactan sonra gittim anadolu kavagina bir vurus oldu yem param parca geldi tasmalayamadım.
Sonra 6 ya kadar bir vurus olmadi. Yagmurda ruzgarda inatla bekledim. Saat 5:30 civari 7 8 köpek bisi kovaliyor. Yavru köpek zannettim ilk basta. Bi anda 7 8 köpek bi saldirdi hirmala homurdanma sesi. La bi de ne göreyim. Hayatimda yasamadim görmedim böyle bisi. Neydeyse orta boy köpek boyunda domuz.
Köpekler parcaladı domuzu. Domuzun o sesi hala kulagimda.
Hemen 40 50 metre önümde gerceklesen bu olaydan sonra yekten yekten kaçtım.
Olayini şokunu atlatmaya calisiyordum indim cubukluya baktim yemli deneyenler var. Var mi bisi dedim. Millet vurus bile olmadi dedi. Çakal burnu ayni. Vaniköy ayni. Kuleli ayni.
Yalniz cubukludaki hobidaşlar istavritler yaralı geliyor dedi. Acaba var bisilerde istavrit bollugundan mi atlamiyor diye düsündürdü beni.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Senenin ilk ilacı :))))

Hemen salındı

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sıkıntı halk dilinde yoğunlukla kefal diye bilinen balığın daha az kullanılan isimlerini zikrederek pazarlamaya çalışması :) malum halk dilinde kefal b.k balığıdır :)
Kefal bok balığıdır olayı doğru değil göreceli bi balık lağım akıntılarının bulunduğu bölgelerdede veya tertemiz sulardada gezinen bulunan bi balık türü.Genelde kıyılarda bulunuyo Yani fazla tecrübem yok ama Levreğin bile atık suların olduğu bölgede sıkça görüldüğü hatta en çok sevdiği yemin fare olduğunu duydum.Biz karadenizde temiz sulardan ekmekle devamlı kefal tutuyoruz ve tüketiyoruz.Bu balık yokluğunda bu sene baya popüler oldu ve kötü algıya sahip bu balığı tattıktan sonra insanların bakış açıları tamamen değişti ve artık kefal avlarına yoğunlaştılar.Şahsen benim için son derece güzel bi balık.Ama yakalandığı su ve mera önemli.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...