Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gün belirleyelim kimler gelmek istiyorsa, herhangi bir pazar sabahı olabilir mesela 2 hafta sonra pazar.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi bana her hafta sonu uyar, yeterli şu gün densin. Ben de katılacak olan dostlardan alırım kartal Maltepe tarafindan..

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin Daiwa

Aktif Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese gunaydin, tarabyada cuma gunu ogle saatlerinde cinekop capariye bile saldirdi. Biz bir tane yanikizdaki dayi 4 tane cinekop aldi. Oltaya gelen istavritlerin hemen hepsi yaraliydi hatta birinin sadece kafasi kalmisti.

B

BS Okuru

Misafir
Mactan sonra gittim anadolu kavagina bir vurus oldu yem param parca geldi tasmalayamadım.
Sonra 6 ya kadar bir vurus olmadi. Yagmurda ruzgarda inatla bekledim. Saat 5:30 civari 7 8 köpek bisi kovaliyor. Yavru köpek zannettim ilk basta. Bi anda 7 8 köpek bi saldirdi hirmala homurdanma sesi. La bi de ne göreyim. Hayatimda yasamadim görmedim böyle bisi. Neydeyse orta boy köpek boyunda domuz.
Köpekler parcaladı domuzu. Domuzun o sesi hala kulagimda.
Hemen 40 50 metre önümde gerceklesen bu olaydan sonra yekten yekten kaçtım.
Olayini şokunu atlatmaya calisiyordum indim cubukluya baktim yemli deneyenler var. Var mi bisi dedim. Millet vurus bile olmadi dedi. Çakal burnu ayni. Vaniköy ayni. Kuleli ayni.
Yalniz cubukludaki hobidaşlar istavritler yaralı geliyor dedi. Acaba var bisilerde istavrit bollugundan mi atlamiyor diye düsündürdü beni.
Bu istavrit bolluğunda suda dişli varsa da dönüp senin yemine bakmaz macera aramaya gerek yok biliyorum hepimiz çok özledik ama az daha sabret 1 hafta daha bekle kardeşim kiyidan istavritin çıkmadığı duyduğun zaman takımını yemligini al in sahile iğnelerin keskin ve büyük olsun ilk partide lüfer ve sarıkanat olma ihtimali yüksek emeğinin karşılığını alacaksın ;)
Rastgelsin

Canerk67

Aktif Üye
Adı
Caner KIRMIZI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kefal bok balığıdır olayı doğru değil göreceli bi balık lağım akıntılarının bulunduğu bölgelerdede veya tertemiz sulardada gezinen bulunan bi balık türü.Genelde kıyılarda bulunuyo Yani fazla tecrübem yok ama Levreğin bile atık suların olduğu bölgede sıkça görüldüğü hatta en çok sevdiği yemin fare olduğunu duydum.Biz karadenizde temiz sulardan ekmekle devamlı kefal tutuyoruz ve tüketiyoruz.Bu balık yokluğunda bu sene baya popüler oldu ve kötü algıya sahip bu balığı tattıktan sonra bakış açıları tamamen değişti insanların ve artık kefal avlarına yoğunlaştılar.Şahsen benim için son derece güzel bi balık.Ama yakalandığı su ve mera önemli.
Ben de kefali çok tutup yerim ancak halk arasında böyle bir on yargı var bunu belirtmek istedim :) yoksa balıklar neler yiyor neler. Kefal yanlarında masum kalır :)

Adı
Mustafa
Diyorum ki bir gün 2-3-4 araba artık kaç olursa toplanıp çubuklu hayalin o tarafa gidelim, biri bende ve 4 kişiyi daha göztepeden yada yol üzerinden alabilirim, başka kimler gelir? Hem sohbet muhabbet hem wc ye gidişlerde malzemeyi emanet bırakabiliriz hemde çok sayıda olacağımız için can sıkan bir şey olmaz tabi hemde tanışmış oluruz ne dersiniz...

Ben de çok memnun olurum katılmaktan. Bakırköy tarafından gelicem güzergah üzerindeki arkadaşları alabilirim

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ayrica disli su an var mi bence kesinlikle var ve dediginiz gibi rapala kasik hayvanin umrunda degil, cunku hayvan tika basa tok...

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Emirgana istavrite gittik sabah 6.30 gibi. Cuma günü 2 saatte 5 kilo çektim ama bugün 2 3 tane çekebildim. 2 günde o kadar balığın ortadan kayboşmasından Dişlinin gelmiş olduğunu anladım tabi. Az ilerde yemli çinekopa atan dayılar vardı bi bakayım ne var ne yok diye yanlarına gittim. Kovalar boştu ama tam o anda bi ihtiyar dayı kolum kadar lüfer çekti. Balık ne ara geldi de bu kadar büyüdü hayret ettim. Kendim tutmuş kadar sevindinim valla.
Yeni yapraklar değil onlar zaten. Ilk parti büyük olur. Şu zamanda mekanda balık kayboluyorsa lüfer olma ihtimali yüksektir.

B

BS Okuru

Misafir
Konuyu burada daha fazla meşgul etmemek için dün düşündüğüm ve paylaştığım çubukluda avlanma organizasyonu hakkındaki konuyu Balık avı organizasyonu bölümüne taşıdım. Katılmak isteyen arkadaşlar Oradan devam edelim ki raporlar arada kaynamasın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...