Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Kanlıca yoğurtçusunun bahçesindeyim, elemanın biri bağlı teknenin burnundan 50 gr 10 lu çapariyle biraz ileri atıp 5li çekiyor istavritler istavrit boyunda kraça değil takoz değil

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
müsait olan arkadaşlar şu ank
@Coskun Yasin
biz rus kefalini bir ara karadenizde çırpmayla yakalardık ( gorbacof lakap koymustuk ) ama lezzeti harika bence salma dilim dilim kes yakalarsan afiyet olsun derim...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Simdi benim kafam karisti altinbas yani sari kulak haricinde birde farkli olarak rus kefali var dimi hani su sari gözlu olan
Esref abi sari kulaklardan bu sene üskudar da cok cikiyor ve gayet iriler bu sarikulaklarda yanlis anlamadiysam göç baligi rusyadan gelenlerden peki tati nasildir abi oltamiza atlarsa alikoyalim mi
Alıntı yapmadan link veriyim çok güzel anlatılmış.
Kefal | Balık Günlükleri

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Bu istavrit bolluğunda suda dişli varsa da dönüp senin yemine bakmaz macera aramaya gerek yok biliyorum hepimiz çok özledik ama az daha sabret 1 hafta daha bekle kardeşim kiyidan istavritin çıkmadığı duyduğun zaman takımını yemligini al in sahile iğnelerin keskin ve büyük olsun ilk partide lüfer ve sarıkanat olma ihtimali yüksek emeğinin karşılığını alacaksın ;)
Rastgelsin
İlker abi
Umut fakirin ekmegi diyip diyip gidiyorum :)

B

BS Okuru

Misafir
Alıntı yapmadan link veriyim çok güzel anlatılmış.
Kefal | Balık Günlükleri
@coner Eşref abi, ellerine , klavyene yüreğine sağlık.
Kefal için kıbrıs takımı haricinde pek tercih edilmese de Şamandıları tek iğneli takım da kullanılıyor diye hatırlıyorum.
Sitede araştırdığımda bir açıklama bulmuştum ama resimler eski olduğu için görememiştim şeklini şemalini,
Sibirolino gibi yada şamandıralı takımmıydı tam çözemedim :(

B

BS Okuru

Misafir
Boğazda olan var mı ustalar yola çıkmak üzereyim bilgilendirme yaparmısınız

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konuyu burada daha fazla meşgul etmemek için dün düşündüğüm ve paylaştığım çubukluda avlanma organizasyonu hakkındaki konuyu Balık avı organizasyonu bölümüne taşıdım. Katılmak isteyen arkadaşlar Oradan devam edelim ki raporlar arada kaynamasın

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konunun linkini paylasir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...