Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xxx

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu an anadolu kavağı yağışlı, yemli attım, 200 gr oturtamadım birkaç vuruş vardı. Üstatlardan öğrenmem gereken çok şey var, vuran dişli mi bilmiyorum ama çekemedim. Balıkçı tekneleri tavaf ediyor. 1 saat önce istavrit vardı.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaww hobidaşlar yeri değilde ufak bi yardım Kısa zaman önce forumda bi güncelleme yapıldı galiba benim seksen beygirlik kamyondan çıkma sonradan marin GM cep telefonuyla mobil giriş foruma yapamıyorum bağlantı hatası veriyo Naapcezzz

B

BS Okuru

Misafir
Rapor ve geyik olmadığına göre
Herkes balıkta galiba ,
Umarım hasta olmazlar,
Oltası denizde olanlara rastgele :harika::harika::harika::harika::harika::harika:

B

BS Okuru

Misafir
Pendikte bi cacık yok boğazda rapor verende olmadığı için eve çıkıyorum

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kanal Istanbul projesi tamamlaninca ikimci bir boğazimız daha olacak. Yeni meralar olacak o zaman bu kalabalik biraz azalir umarım :)

Arkaplan

Üye
Adı
ahmet resul kaplan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de kefali çok tutup yerim ancak halk arasında böyle bir on yargı var bunu belirtmek istedim :) yoksa balıklar neler yiyor neler. Kefal yanlarında masum kalır :)
Aşiyanda kefal tutan bir abi bunu yapmayı bilmiyorlar, işi bilirsen bu balıkta çok lezzetli oluyor demişti ama yine de önyargım kırılmadı :))

t@B

Aktif Üye
Adı
Tacettin
Büyük konuşmayayım ama büyük laf edeyim :)
nasılsa sanal ortam yersem de kimse görmez:)

hamsinin ,istavritin,hele çinekopun olduğu bir ortamda kefalin yüzüne bile bakmam :):):)

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kanal Istanbul projesi tamamlaninca ikimci bir boğazimız daha olacak. Yeni meralar olacak o zaman bu kalabalik biraz azalir umarım :)
Yeni mera malesef olmaz.
Yapay kanallar balıkçılık için uygun değildir. Zaten çok tehlikeli olacağı için yakınına insanları yaklaştırmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...