Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xxx

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar abiler, bir soru soracağım bilgi sahibi olanlar cevaplarsa birçoğumuz birşeyler daha öğrenmiş olacağız. Anadolu kavağında balıkçı tekneleri dolaşıp duruyorken aradan kurtulabilecek dişlilerin boğaza girebileceğini düşünürsek daha ileri gittiğimizde mesela boğazın girişine Poyrazköye balık alma şansımız yükselir mi? Poyrazköy kıyı balıkçılığına uygun bir yer midir? Nerelerde balık avlanabilir?

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 64570

Siz varya cok tehlikeli arkadaslarsiniz :)
Özellikle ilker abi.
Verdiniz gazi ciktim yola
Istikamet cubuklu burun
Simdi istavrit calis yemliyi 9 dan sonra dene, hem taze yemin olur, ama cok erkencisin soyliyeyim, dun aksam suyunda yarim saat istavrit yapti, nacizane kalabaliga fazla girme, yeni baslayan arkadaslar cok karistiriyor, biraz iskele tarafina dogru kay...

tahirkaya

Aktif Üye
Adı
tahir kaya
Merhaba. birkaç gün önce Şemsi paşaya gittim. Uzun yıllar sonra ilk defa balığa gittim. Sadece istavrit için at çek yapıyorum. Bazı noktalarda bilgilenmek istiyorum.

Dalgalı ve rüzgarlı havalarda kaç gram kurşun kullanmak daha iyi olur?

Ayrıca 2 tür balık yakaladım. Birinin istavrit olduğunu biliyorum. Ama diğerinin ismini bilmiyorum. Hangi balığı yakalamışım?
Hızlı Resim - Img 20171001 171959

Son olarak dişli balıkları denemek istiyorum. Sahte yem mi önerirsiniz yoksa canlı yem mi? Üst mesajlarda önerilen kaşık ve rapalalara da bakıyorum.

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba. birkaç gün önce Şemsi paşaya gittim. Uzun yıllar sonra ilk defa balığa gittim. Sadece istavrit için at çek yapıyorum. Bazı noktalarda bilgilenmek istiyorum.

Dalgalı ve rüzgarlı havalarda kaç gram kurşun kullanmak daha iyi olur?

Ayrıca 2 tür balık yakaladım. Birinin istavrit olduğunu biliyorum. Ama diğerinin ismini bilmiyorum. Hangi balığı yakalamışım?
Hızlı Resim - Img 20171001 171959

Son olarak dişli balıkları denemek istiyorum. Sahte yem mi önerirsiniz yoksa canlı yem mi? Üst mesajlarda önerilen kaşık ve rapalalara da bakıyorum.
Sardalya...

B

BS Okuru

Misafir
Ekli dosyayı görüntüle 64570

Siz varya cok tehlikeli arkadaslarsiniz :)
Özellikle ilker abi.
Verdiniz gazi ciktim yola
Istikamet cubuklu burun
Kendi inanmadığım hiç bir şeyi laf olsun diye ne söylerim ne de burdan yazarım kardeşim biliyorsundur beni zaten az buçuk,
Tutar tutmaz ama dediğim gibi ben olsam asla bugünü kaçırmazdım aslında bundan sonra hiç meraları boş bırakmamak lazım çünkü bir güne denk gelirsin hayatının zevkini yaparsın ya da tam tersi her gün gidersin bir gün gitmezsin balığı boğarlar kahrolursun :)
Şansın bol olsun rastgelsin kardeşim

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hepsini 200 versen belki satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...