Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
çubuklu Tarabya dan gelen haber ler çok iyi, vakti olan değerlendirsin..

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İlginc sadece ben balik resmi paylaşmışım bugün Cubuklu'da forumdan kimse yoktu galiba :):)

B

BS Okuru

Misafir
İlginc sadece ben balik resmi paylaşmışım bugün Cubuklu'da forumdan kimse yoktu galiba :):)
Maaşallah Suat bey,
İnmediniz inmediniz , iyiki inmemişsiniz.
Balığa denk geldiniz.
Ben salı indim dedim hava bozacak maalesef tırt oldu :(
havada bozmadı izni yedik sahilde boş boş ;)
Can sağlığı

Devamı büyük olsun
Rastgele

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaslar vallahi ilk defa böle net gözlerimle gördüm.
Kavakta oltayi attim bekliyorum. 1 vurus oltu balik yok
2 vurus oldu tasma attim. Aldim baligi sariyorum seri bi sekilde bi anda bosladi balik kurtuldu.
Sonra heyecan artti. Bu kez alicam dedim inat ettim.
Su da devamli oynak oluyordu kefal zannettim basta. Sonra baliklarin sicradigini farkettim.
Acaba disli mi kovaliyor derken bi anda suruyle istavrit kiyiya hoplaya ziplaya bi daldi arkadan hayatimda ilk defa bu kadar net gördüm suyun icinde. Zipkin gibi iri disliler tahminimce lüferler istavritlere bi daldi. Istavritler den kiyiya atlayan oldu. Eger yanimda rapala olmus olsaydi su ustunden cok sayida lüfer alirdim. Arkadasla beraber hayretle izledik. Balik bogaza girmis. Ancak istavritten dolayi anlasilan yeme vurmuyor.
Spin calisanlar ciddi balik alabilir yakalarsa tabi. Inanilmaz bi ani yaşadım bugün. Ilk defa suda net bi sekilde disli gördüm.
YADA BÖYLE Bİ ŞEYMİ Bu arada çekim ve ses bana ait değil ben o arada yine ordayım paso sarıkanat çekiyom eee şimdi ulan iyi balık geliyo beee dediğinizi duydumda ama bu video geçen seneye ait :D

Ekli dosyalar

• 16.1 MB Görüntüleme: 892
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...