Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Şu hale bak iğrenç bi görüntü açık denizlerde avlanmak üzere dizayn edilen gırgır denen teknelerin şu yamyamlıklarına bak Ama kabahat bunlarda değilki neredesin su ürünleri neredesin eyyy DEVLETİM
Abi ne su ürünü ne DEVLET i, geçen sene dişli zamanında Devletimizin başındaki Gırgırla Boğaza çıkmadı mı ?
Link (link)

Abi ne su ürünü ne DEVLET i, geçen sene dişli zamanında Devletimizin başındaki Gırgırla Boğaza çıkmadı mı ?
Link (link)
sevgili hasan kardeşim kesinlikle boğaz içerisinde bu tüe avlanmaların yasaklanmasını ve yasağa uymayanlara büyük cezalar verilmesini ve takip ve tedbirine önem verilmesini en az sizin kadar istiyorum keşke olsa .ama alıntı yaptığınız haberde sarıyer açıkları diye tabir ediliyor ? umarım boğazın içi değildir ama yer bilgisi tam olarak verilmediğinden örneğin yanlış olduğu kanaatindeyim.

sevgili hasan kardeşim kesinlikle boğaz içerisinde bu tüe avlanmaların yasaklanmasını ve yasağa uymayanlara büyük cezalar verilmesini ve takip ve tedbirine önem verilmesini en az sizin kadar istiyorum keşke olsa .ama alıntı yaptığınız haberde sarıyer açıkları diye tabir ediliyor ? umarım boğazın içi değildir ama yer bilgisi tam olarak verilmediğinden örneğin yanlış olduğu kanaatindeyim.
Evet sarıyer tarafı fakat boğaz içinde, karadenizde değil,
(link)
videosu mevcut..

Selçuk bey,
Ne zamandır yoksunuz forumda ,
Dişli zamanı başlamak üzere, yemli denemelere başladınız mı ?, ,
geçen sene kartal da tanışmıştık hatırladınız mı ?

Link (link)
İşte bunu demiştim politik algılanmış üstüne de bir çok arkadaştan fırça yemiştim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun ku avimizdan kareler bu arada Cemil abinin herkese selami var.
Girgirlarin istilasina kadar Sabah suyu 14 adet.
IMG_4031.JPG

1saat yeme icme cay sigara molasini ardindan girgirlarinda aglarini toplamasi uzerine atislarimaza basladik. Gunu toplam 40 adet guzel bir skorla bitirdik. Kirilan kamislarin,rapalalarin,acilan ignelerin,kacan baliklarin buyuk oldugu bi avida saat 15:00gibi sonlandirdik.

IMG_4027.JPG
IMG_4039.JPG
IMG_4040.JPG
IMG_4047.JPG

evet hasan bey nasipse bugun so
Selçuk bey,
Ne zamandır yoksunuz forumda ,
Dişli zamanı başlamak üzere, yemli denemelere başladınız mı ?, ,
geçen sene kartal da tanışmıştık hatırladınız mı ?
n iş günüm yarın 1 haftalık seneliz izine başlıyorum.kısmetse buluşur av yaparız kartal sahilde

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back